ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 31 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 390 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Σε μια αγωνιστική όπου επικράτησαν όλοι οι γηπεδούχοι (αναβλήθηκε η αναμέτρηση Κάτω Βροντούς - Μυλοποτάμου διότι ο αγωνιστικός χώρος είχε καλυφθεί με χιόνι) , ο πρωτοπόρος Καστρινός παρά τις απουσίες επικράτησε με σκορ 2-0 επί των Αμπελακίων και κράτησε το +6 απο την δεύτερη Αλιστράτη!

Η Αλιστράτη που επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1 στις καθυστερήσεις του μαχητικού Νευροκοπίου χάρη σε πέναλτι του Ιωαννίδη και κράτησε την δεύτερη προνομιούχο θέση...


Απο κοντά και ο Μέγας Αλέξ. Γραμμένης που είχε σε μεγάλα κέφια για μια ακόμη αγωνιστικη τον Χατζησαββίδη και επικράτησε με το ''διαστημικό'' 10-3 επί των ''πιτσιρικάδων'' της Δόξας Δράμας Β΄!


Στους Σιταγρούς η τοπική ομάδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη κυρίως απο ψυχολογικής πλευράς απέναντι στον ''πληγωμένο'' και επηρεασμένο απο τα τελευταία γεγονότα (βαριές τιμωρίες ποδοσφαιριστών και προπονητή) Αετό Βαθυτόπου με σκορ 4-3!


Τέλος στο Μενοίκιο , η τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης επικράτησε με σκορ 4-2 επί του Ακρίτα Ν. Κρώμνης έχοντας και πάλι κάτω απο τα δοκάρια τον έμπειρο Μαρίνο Τσακίρη και με τον Σκριτζόβαλη να σκοράρει δις έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα σε λίγες ημέρες...


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :







Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...