ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

B΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 26 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 601 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Δόξα Σιταγρών 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Δόξα Αντ. Καστρινός πέρασε και απο το Λεκανοπέδιο (1-2 επί του Νευροκοπίου) σημείωσε την 20η νίκη σε 21 ματς ..ωστόσο η χαρά μετριάστηκε με τον τραυματισμό του Μερτζανάκη ο οποίος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Δράμας και στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

B΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 28 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 538 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αίαντας Κερ. Αρκαδικου (photo: Δημ.Μπουτζέκης)

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο Αίαντας Κεραυνός Αρκαδικού πανηγυρίζει απο σήμερα την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία , μετά την ευρεία νίκη με σκορ 7-1 επί του ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄με τον Μελίδη να πετυχαίνει καρέ τερμάτων (4) και να φθάνει τα 27 τέρματα ανεβαίνοντας παράλληλα στην κορυφή των σκόρερς με τον Καλατζίδη του Μαυροβάτου να μένει στα 26 γκολ!

Βέροια - Δόξα Δράμας 1-1 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και η συνέντευξη τύπου ! (vid)

 Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Δόξα Δράμας στην Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα (1-1) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας...

Παρακάτω δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο τον Πληροφοριοδότη της Βέροιας) καθώς και τις δηλώσεις των κ.κ. Τσαλουχίδη (Βέροια) και Στολτίδη (Δόξα Δράμας) ...

Βέροια - Δόξα Δράμας 1-1 : "Χ"αμένοι και οι δυο!

 (X)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ιστορικότερες ομάδες του 1ου ομίλου ....που δυστυχώς απ'ότι φαίνεται δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο....

Βέροια και Δόξα Δράμας λοιπόν...έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας...

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 29ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 29η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 662 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η Δόξα Δράμας για μια ακόμη αγωνιστική έμεινε μακριά απο την νίκη μένοντας στο ισόπαλο 1-1 στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με τις νίκες Παραλιμνίου (0-1 μέσα στην Αγία Μαρίνα) και Ευκαρπίας (5-0 τον Πετεινό) έμεινε στο -8 απο την θέση των μπαράζ και στο -10 απο την παραμονή....δυσκολεύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τα πράγματα....

Β΄ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική , συνεχίζεται σήμερα  Κυριακή 31/3 , στις 17:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) και (drama-press.blogspot.com/) μπορείτε να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Αναλυτικά :

Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 29ης αγωνιστικής! (Kυριακή 31/3 , 16:00)

 Με την 29η αγωνιστική...συνεχίζεται  σήμερα Κυριακή 31/3 το πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικης Κατηγοριας  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά :

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ναtional League : αποτελέσματα και τελική βαθμολογία στον όμιλο του ΚΑΟΔ ! Τα ''ζευγάρια'' σε play-offs και play-outs !

 Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Β΄Εθνική Μπάσκετ Ανδρών και πλέον έγιναν γνωστά τα ''ζευγάρια'' σε Play-offs και Play-outs!

Αναλυτικά :

KAO Δράμας - Ερμής Λαγκαδά 83-69 : νίκησε και πήρε το προβάδισμα έδρας στα play-out!

 Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο ΚΑΟΔ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄Εθνικής , με σκορ 83-69 απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά!

Έτσι η δραμινή ομάδα έφθασε τους 30 βαθμούς και χάρη στην ισοβαθμία (υπερτερούσε έναντι των Θεσσαλονικέων) με τον Μακεδονικό πήρε το προβάδισμα έδρας στα Play-outs!

Δράμα'86 : διοργανώνει εκδρομή στο final-4 της Χαλκίδας!

 Το επόμενο σαββατοκύριακο (6-7/4) η ''αθλητική καρδιά'' της Δράμας χτυπάει στην Χαλκίδα , αφού το ''καμάρι'' της πόλης , η Δράμα'86 θα διεκδικήσει το ΠΡΩΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ στην ιστορία της Δράμας ...αγωνιζόμενη στο final-4 του κυπέλλου ανδρών χάντμπολ!

Έτσι η δραμινή ομάδα διοργανώνει εκδρομή και εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου την ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστά τα της εκδρομής!

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 27-27 : άφησε βαθμό στην Θεσσαλονίκη...με την ''βοήθεια'' των διαιτητών!

Μετά απο επτά σερί νίκες που έφεραν την Δράμα'86 ...μόνο με την ''βοήθεια'' των ανθρώπων με τα ''γκρι'' θα μπορούσαν να σταματήσουν την δραμινή ομάδα και ήταν κάτι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη με την Δράμα'86 να μένει στην ισοπαλία με αντίπαλο την Πυλαία με σκορ 27-27!

Η δραμινή ομάδα είχε την πρωτοπορία στο σκορ απο την αρχή του αγώνα...και χρειάστηκαν οκτώ πέναλτι (!!!) για τους Θεσσαλονικείς (έναντι δύο της Δράμας) για να μην φύγει με το διπλό η Δράμα'86 απο την Θεσσαλονίκη!

Xάλκινο μετάλλιο για την Ελένη Παπάζογλου του Άτλαντα Προσοτσάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ !

 Σταματημό δεν έχουν οι διακρίσεις για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ  Άτλαντα Προσοτσάνης (τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό) με την τελευταία επιτυχία να έρχεται απο την Ελένη Παπάζογλου!

Η Δραμινή πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 49 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στην Πάτρα , πιστοποιώντας την αγωνιστική της κατάσταση αφού αυτή ήταν η 7η φορά τα τελευταία χρόνια που ανέβηκε στο βάθρο των νικητών!

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Μπαρκώφ κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία  των  68 κιλών όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά δείχνοντας έτσι ότι έχει τα περιθώρια να διακριθεί και σε αυτή την κατηγορία !

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ακτινογραφία'' της 24ης αγωνιστικής! Τα ''φύλλα αγώνα'' με συνθέσεις , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και διαιτητές!

 Με την 24η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου όπου σημειώθηκαν  21  γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά   στα 551 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Παρακάτω δείτε στην καθιερωμένη ''ακτινογραφία'' της αγωνιστικής , τα ''φύλλα αγώνα'' με συνθέσεις , κίτρινες και κόκκινες κάρτες , πέναλτι και διαιτητές!

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά την 24η αγωνιστική)

 Είκοσι ένα (21) γκολ σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας και έτσι φθάσαμε στα 551 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε πλέον ο πίνακας των σκόρερς: 

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 24ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Mε την 24η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (μετά απο την διακοπή δύο εβδομάδων ...ελέω τελικού κυπέλλου) το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 21 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 551 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Νέα Αμισσός πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της ημέρας αφού πέρασε μέσα απο το Καλαμπάκι με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Βακιρτζή και Τσιμισκίδη και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

A' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής! (Σάββατο 30/3 , 16:00)

 Με την 24η συνεχίζεται σήμερα  Σάββατο 30/3 , στις 16:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) και (drama-press.blogspot.com/) μπορείτε να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Αναλυτικά :

Superleague 2 : LIVE SCORES η 2η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 30/3 , 16:00)

 Με  την 2η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 30/3  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !


Αναλυτικά :

Σάββατο 30/3 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων ΕΠΣ : το πρόγραμμα της 2ης φάσης!

 Aνακοινώθηκε απο την ΕΠΟ το πρόγραμμα της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων των ΕΠΣ !

Στην 2η φάση συμμετέχει και η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Δράμας που πήρε με άνεση την πρωτιά στον όμιλο της και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε Παίδες και Νέους : 

EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

 Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων !

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε κάθε κατηγορία αλλά και οι ορισμοί των διαιτητών  όπως ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της δραμινής λίγκας έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) 

ΠΡΟΣΟΧΗ :
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΩΡΑ ΣΕ ΘΕΡΙΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ : 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ !

Έτσι ...Νέα Αμισσός (53β) ή Βώλακας (51β) , θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να μάθουν την σειρά των αγώνων τους (τρείς εντός και τρείς εκτός) με την Αλεξανδρούπολη μέχρι στιγμής να έχει κατακτήσει τον τίτλο στον Έβρο ενώ σχεδόν ένα βήμα βρίσκονται ακόμα Αμμουδιά (Σέρρες) , Άρης Πηγών (Καβάλα) και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Θράκη)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ :

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής! (Κυριακή 31/3 , 16:00)

 Με την 29η αγωνιστική συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 31/3 (στις 16:00) το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών !

Τον κρισιμότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της με αντίπαλο την Βέροια εκτός έδρας ...και αυτόν που θα κρίνει αν η ιστορική Δόξα Δράμας θα συνεχίσει να ελπίζει ή θα ...πάρει τον ''άχαρο'' δρόμο προς τα τοπικά πρωταθλήματα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παγώνης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών όπου η Δόξα Βώλακα κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με σκορ 1-0 την Προσοτσάνη!

Πάμε όμως να δούμε τι περιλαμβάνει το ''μενού'' σε Α΄και Β΄κατηγορία , με την σημείωση ότι τα παιχνίδια του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 16:00 ενώ αυτά της Κυριακής στις 17:00 αφού έχουμε αλλαγή ώρας απο χειμερινή σε θερινή!

Αναλυτικά : 

Δράμα'86 - Αερωπός Έδεσσας 33-25 : ένα βήμα πιο κοντά...στην Ευρώπη!

Μια ακόμη πολύτιμη νίκη πέτυχε η Δράμα'86 με σκορ 33-25 επί της Έδεσσας αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για ένα Ευρωπαϊκό Εισιτήριο που ονειρεύεται όλη η Δράμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Δραμινοί , παρόλο που δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα ποιότητας πήραν μια διαφορά πέντε γκολ την οποία αύξησαν σε δέκα γκολ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η Αλεξανδρούπολη F.C. πρώτος αντίπαλος της δραμινής πρωταθλήτριας στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής....''μια ανάσα'' απο τον τίτλο Αμμουδιά , Νέα Σιδηροχώρι και Άρης Πηγών!

Τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου πανηγυρίζει και μαθηματικά απο το σαββατοκύριακο η Αλεξανδρούπολη F.C. και θα αποτελέσει έναν απο τους έξι αντιπάλους της δραμινής πρωταθλήτριας (Νέας Αμισσού ή Βώλακα) στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας!
 Αλεξανδρούπολη F.C.

Μετά λοιπόν και απο αυτό το σαββατοκύριακο πάμε να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε όλους τους νομούς που θα ''βγάλουν'' τους αντιπάλους της δραμινής πρωταθλήτριας!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : ο τελικος πίνακας των σκόρερς!

 Ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας με την Δόξα Βώλακα να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο...και το γκολ του Γιάννη Σίγγου να είναι το 117ο γκολ και τελευταίο του θεσμού!

Κύπελλο Χάντμπολ Ελλάδος : το πρόγραμμα του final-four ....όπου συμμετέχει η Δράμα'86!

Aνακοινώθηκε απο την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος το πρόγραμμα του 20ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών , το οποίο θα διεξαχθεί  στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» το διήμερο 6-7 Απριλίου 2024.

Ιστορική στιγμή και για την Δράμα'86 που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της ..στην μεγάλη αυτή γιορτή , με την ευχή να επιστρέψει στην Δράμα με το κύπελλο!

Δόξα Δράμας - Καβάλα 0-1 : ''πάλεψε'' απέναντι στους πρωτοπόρους...αλλά δεν τα κατάφερε! (vid)

 Tην ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας με σκορ 0-1 απο την πρωτοπόρο Καβάλα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας...

Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε στους 31 βαθμούς και παρά την ήττα διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες της αφού Παραλίμνιο και Ευκαρπία είχαν και αυτοί απώλειες βαθμών...

Πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας!

 Με την Δόξα Βώλακα να κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο στην ιστορία της...ολοκληρώθηκε ο 49ος τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Οι ''Μαυραετοί'' επικράτησαν με το ισχνό σκορ 1-0 επί της Προσοτσάνης χάρη σε τέρμα του Γιάννη Σίγγου στο 39ο λεπτό!

Παρακάτω δείτε αναλυτικά σε περισσότερα απο 250 κλικ τι συνέβη στην αναμέτρηση...απο την είσοδο των ομάδων....τον αγώνα...τις απονομές  , μέσα απο τον φωτογραφικό φακό της ''Ο'' που βρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 28ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 28η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημειώθηκαν 16 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 638 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 απο την Καβάλα στο γειτονικό ντέρμπι και παραμένει σε δύσκολη θέση...συνεχίζει να ελπιζει όμως αφού έξι αγωνιστικές πριν το τέλος απέχει 7β. απο τα μπαράζ και 8β. απο την σωτηρία αφού Παραλίμνιο και Ευκαρπία έ(Χ)ασαν έδαφος!

Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 28ης αγωνιστικής! (Kυριακή 24/3 , 15:00)

 Με την 28η αγωνιστική...συνεχίζεται  σήμερα Κυριακή 24/3 το πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικης Κατηγοριας  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά :

XANΘ - ΚΑΟ Δράμας 88-60 : ''πάλεψε'' για 30' με τους πρωτοπόρους...αλλά ''κατέρρευσε'' στο φινάλε η δραμινή ομάδα ! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 ''Βαριά ήττα'' ....αλλά εντός προγράμματος απο την πρωτοπόρο ομάδα της ΧΑΝΘ γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΚΑΟ Δράμας , στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών...

Η δραμινή ομάδα ''πάλεψε'' με τους πρωτοπόρους για 30' λεπτά (πηγαίνοντας μάλιστα στο ημίχρονο ισόπαλη με σκορ 39-39) και στο 3ο δεκάλεπτο βρέθηκε στο -9 ....ωστόσο στην τελευταία περίοδο ''έμεινε'' απο δυνάμεις και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα που σίγουρα μπορούσε να είναι μικρότερη ως προς το μέγεθος της..

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Δόξα Βώλακα 0-1 : highlights του τελικού και των απονομών! (vid)

 Με την Δόξα Βώλακα να επικρατεί στον μεγάλο τελικό με σκορ 1-0 επί του Γ.Σ. Προσοτσάνης , ολοκληρώθηκε η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας!

Στα παρακάτω vids (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου) καθώς και τις απονομές σε κυπελλούχους και φιναλίστ!

Πανελλήνιος - Δράμα'86 26-33 : έκτη σερί νίκη για τους Δραμινούς ...με σούπερ Τόσκα!

Χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερη εμφάνιση στην Κυψέλη οι Δραμινοί πήραν μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη.

Με κορυφαίο τον Τόσκα και με όλη την ομάδα να προσπαθεί να βρει ρυθμό οι Δραμινοί προηγήθηκαν στο 40' με εννιά γκολ και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη 18:00 στο Κραχτίδης με την Έδεσσα.

Superleague 2 : LIVE SCORES η πρεμιέρα των play-offs & play-out! (Kυριακή 24/3 , 15:00)

 Με  πρεμιέρα των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 24/3  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !


Αναλυτικά :

Kυριακή 24/3 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας 2023-24 : η ''χρυσή βίβλος'' του θεσμού!

 Με την Δόξα Βώλακα να επικρατεί με σκορ 1-0 επί της Προσοτσάνης ολοκληρώθηκε ο 49ος τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Η ακριτική ομάδα έτσι - με το γκολ του Γιάννη Σίγγου στο 38΄ - πρόσθεσε το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο στην τροπαιοθήκη της και θα εκπροσωπήσει τον Νομό μας στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδος!

Πάμε όμως να δούμε ολοκληρωμένα πως διαμορφώθηκε η ''χρυσή βίβλος'' του θεσμού με τις κατακτήσεις των τροπαίων....

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας : repeat για την Δόξα Βώλακα ....''έριξε στο καναβάτσο'' 1-0 την Προσοτσάνη! (pics)

     Δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας για την Δόξα Βώλακα που επικράτησε με το ισχνό 1-0 επί του Γ.Σ. Προσοτσάνης!

Ο αγώνας που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας , παρουσία περισσοτέρων απο 1200 θεατών δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας ...και το γκολ του Γιάννη Σίγγου στο 38΄να χαρίζει το βαρύτιμο τρόπαιο στους ''Μαυραετούς'' !

Τελικός ΕΠΣ Δράμας (Προσοτσάνη - Βώλακας) : live score η εξέλιξη της αναμέτρησης! (Σάββατο 23/3 , 16:00)

49ος τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας σήμερα Σάββατο 23/3 και η ORAGIASPOR για ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι θα είναι παρούσα ώστε να σας μεταδόσει με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξη της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στον Γ.Σ. Προσοτσάνης και την Δόξα Βώλακα!

Σάββατο 23/3 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : η ''χρυσή βίβλος'' του θεσμού ! Κυπελλούχοι...φιναλίστ και τελικοί!

 Ολοκληρώνουμε την σειρά των αφιερωμάτων στον 49ο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας (Σάββατο 23/3 , 16:00) ανάμεσα στον Γ.Σ. Προσοτσάνης και την Δόξα Βώλακα με την ''χρυσή βίβλο'' της διοργάνωσης !

Ποιοι είναι οι κυπελλούχοι απο το 1974-75 μέχρι σήμερα ;

Πόσα τρόπαια κατέκτησε κάθε ομάδα 

Πότε και που έγιναν οι τελικοί ;

Ποιοι είναι οι φιναλίστ της διοργάνωσης ;

Οι απαντήσεις παρακάτω....!

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : απο την αρχή....μέχρι τον τελικό!

 Αφιερωμάτων συνέχεια  για τον 49ο τελικό του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στην Προσοτσάνη και τον Βώλακα (Σάββατο 23/3 , 16:00 , Εθνικό Στάδιο Δράμας) και πάμε να δούμε τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στους 32 αγώνες της φετινής διοργάνωσης που προηγήθηκαν του φετινού τελικού !

Αναλυτικά : 

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας (Προσοτσάνη-Βώλακας) : οι διαιτητές της αναμέτρησης! (Σάββατο 23/3 , 16:00)

 Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την έναρξη του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας μεταξύ του Γ.Σ. Προσοτσάνης και της Δόξας Βώλακα (Σάββατο 23/3 , 16:00 , Εθνικό Στάδιο Δράμας) και η Επιτροπή Διαιτησίας της δραμινής λίγκας ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών!

Αναλυτικά οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Δόξα Βώλακα : ο δρόμος προς τον τελικό!

 Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του φετινού κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας είναι η περυσινή τρεμπλούχος Δόξα Βώλακα!

Μια ομάδα η οποία την τελευταία 10ετία έχει κάνει έντονα αισθητή την παρουσία της ...στο δραμινό ποδόσφαιρο ψάχνει να πετύχει κάτι μοναδικό στα δρώμενα του δραμινού ποδοσφαίρου τα τελευταία 50 χρόνια!

Γ.Σ. Προσοτσάνης : ο δρόμος προς τον τελικό!

 Εβδομάδα τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας αυτή που διανύουμε ....και μένουν λίγα 24ωρα για να μάθουμε τον φετινό κυπελλούχο της δραμινής λίγκας!

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια έτσι και φέτος , θα ''ξετυλίξουμε'' το κουβάρι των αφιερωμάτων ...αρχής γενομένης με τους δύο φιναλίστ!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η βαθμολογία του α' ημιχρόνου!

 Μια ιδιαίτερη στατιστική κατηγορία στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας είναι αυτή ...της βαθμολογίας του πρώτου ημιχρόνου!

Πως θα ήταν δηλαδή η βαθμολογία αν τα παιχνίδια έληγαν στο 45ο λεπτό;

Η απάντηση....παρακάτω!

SL2 : το πρόγραμμα των play-offs σε Βορρά και Νότο!

 Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης , η κλήρωση για την διαδικασία των play-offs ανόδου στην Σούπερ Λίγκ 2 όπου και θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα ανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία!

Αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και η βαθμολογία εκκίνησης τόσο σε Βορρά όσο και σε Νότο έχει ως εξής :

Τρίτη 19/3 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η βαθμολογία του β΄γύρου!

 Ευκαιρίας δοθούσης με την διακοπή του πρωταθλήματος (ελέω τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών) πάμε να δούμε ενδεικτικά τι συμβαίνει στις στατιστικές κατηγορίες του φετινού πρωταθλήματος !

Εν αρχή...τι συμβαίνει στην βαθμολογία....απο την αρχή του δευτέρου γύρου ;

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 23ης αγωνιστικής !

 Με την 23η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια πάμε να δούμε την πολυτιμότερη ενδεκάδα της αγωνιστικής , όπως αυτή διαμορφώνεται με την άτυπη ψήφο των προπονητών !

Αναλυτικά : 

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...