ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 27  γκολ και έτσι φθάσαμε στα 344  τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...οι το γκρουπ των πρωτοπόρων συνέχισε με άνετες νίκες ...

Το Δοξάτο επικράτησε με το ευρύ σκορ 7-1 επί των Κουδουνίων ...ο Αρκαδικός με χατ-τρικ του Μελίδη επικράτησε των Κυργίων με σκορ 4-0 και η Αδριανή μέσα στον Νεροφρακτη με σκορ 1-4 επί του τοπικού Απόλλωνα (στο πρώτο εντός έδρας ματς των γηπεδούχων μετά τον χαμό του Τάσου Καπαντζάκη , με τις δύο ομάδες και τους διαιτητές να αφήνουν λουλούδια στην θέση που καθόταν)....

Ο Πήγασος επικράτησε με σκορ 1-5 μέσα στο Προάστειο ενώ (χ)ωρίς νικητή και με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Μαυροβάτου - Μοναστηρακίου και Νέας Αμισσού Β' - Αμπελοκήπων Β΄!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :






Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...