ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό απέκτησαν Βώλακας και Προσοτσάνη!

 Με τους πρώτους ημιτελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο και επανάρχισε η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Βώλακα (2-0 τον Άγιο Αθανάσιο) και Γ.Σ. Προσοτσάνης (0-2 μέσα στο Μικροχώρι) απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για τους επαναληπτικούς αγώνες της 3ης Ιανουαρίου!

Στον Βώλακα , η τοπική Δόξα επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Μέγ. Αλέξ. Αγίου Αθανασίου χάρη σε τέρματα των Μουζενίτοβ (45΄) και Σταμπουλή (83΄) και απέκτησε ισχυρό πλεονέκτημα ώστε να βρεθεί στο τρίτο συνεχόμενο τελικό τα τελευταία χρόνια...

Απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' που αγωνίστηκαν μέσα σε τρείς ημέρες σε δύο δύσκολες έδρες , θα πρέπει να ανατρέψουν το σκορ σε δύο εβδομάδες ώστε να επιστρέψουν σε τελικό κυπέλλου μετά απο 19 ολόκληρα χρόνια !


Στο Μικροχώρι ...ο Γ.Σ. Προσοτσάνης συνέχισε την ξέφρενη πορεία του (ένατη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) επικρατώντας με σκορ 0-2 του τοπικού Άρη χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του Παύλου Παυλίδη (37' , 45΄) και πλέον βρίσκεται 90 λεπτά ώστε να επιστρέψει σε τελικό κυπέλλου μετά απο έξι ολόκληρα χρόνια !

Συνοπτικά τα αποτελέσματα : 

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλ. Αγ. Αθανασίου 2-0

Άρης Μικροχωρίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-2