ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας : νίκες για Αδριανή και Μυλοπόταμο στους εξ αναβολής αγώνες ! Οι βαθμολογίες σε 1ο και 2ο όμιλο!

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους  συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και επανάρχισε η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν δέκα γκολ και έτσι φθάσαμε στα 559 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στον 1ο όμιλο...και στο δεύτερο ημίχρονο (ο αγώνας είχε διακοπεί στις 3/12 λόγω αδιαθεσίας της βοηθού διαιτητή και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1) της αναμέτρησης , ο Ηρακλής Αδριανής επικράτησε με σκορ 4-1 επί του συνωνόματου του Μαυροβάτου και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 15 βαθμούς..

Τα γκολ για την Αδριανή πέτυχαν οι Χαραλαμπίδης (7΄αυτ.) , Λιόντας (37΄) ...και σήμερα οι Κεσίδης (53΄) , Καλογριάς (83΄) ενώ το γκολ της τιμής είχε πετύχει στις 3/12 ο Καλατζίδης στο 26ο λεπτό !

Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 1ο όμιλο...




Στον 2ο ομιλο , ο Ηρακλής Μυλοποτάμου επικράτησε με σκορ 2-3 στο Μενοίκιο Όρος επί της τοπικής Α.Ε. Καλής Βρύσης και ανέβηκε στους 15 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχους παρέμειναν στους 4 βαθμούς...
Τα γκολ για την Καλή Βρύση πέτυχαν οι Δικμάνης (28΄) και Σκριτζόβαλης (88΄) ενώ για τον Μυλοπόταμο που έχασε πεναλτι στο 10΄με τον Παρασκεύα (αουτ) σκόραραν οι Χριστοφορίδης (22' , 38΄) και Παρασκεύας (31΄) !
Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον 2ο όμιλο ...



''Άρωμα'' Δράμας στον διεθνή φιλικό αγώνα χάντμπολ ανδρών Γαλλίας - Αμερικής!

 Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το δραμινό δίδυμο των διεθνών διαιτητών χάντμπολ Γιάννη Φωτακίδη και Χάρη Κινατζίδη έρχεται σε λίγες ημέρες!...