ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

A΄ΕΠΣ Δράμας : το pregame και η προϊστορία της 2ης αγωνιστικής ! (Σάββατο 23/9 , 17:00)

 Δεύτερη στροφή στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο με αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που σίγουρα μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία...

Πάμε όμως να δούμε τι περιλαμβάνει το ''μενού'' της αγωνιστικής !

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ 

''Ντέρμπι κιτρινόμαυρων ομάδων'' που προέρχονται απο νικηφόρα αποτελέσματα στην πρεμιέρα.

Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Α.Ε.Α. που αν και βρέθηκε σε μέτρια ημέρα εντούτοις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ''γυρίσει'' το ματς με την Καλλίφυτο και τώρα θα ψάξει το τρίποντο για να ξεκινήσει με 2/2 στην αρχή του πρωταθλήματος πριν βγεί στην πρώτη της έξοδο την ερχόμενη εβδομάδα στην Προσοτσάνη!

Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' του Γιώργου Πολυχρονίδη πηγαίνουν στο Κραχτίδη θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκαϊτατζής με βοηθούς τους κ.κ. Παυλίδη και Παρασκεύουδη Α. 





ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 

Ιστορικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους αφού θα είναι το πρώτο εντός έδρας στην μεγάλη κατηγορία στην ιστορία της ομάδος.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' ξεκίνησαν με ήττα (0-4) στην Νέα Αμισσό και τώρα θέλουν να βγάλουν αντίδραση απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά έχει το ρόλο του φαβορί ωστόσο προέρχεται απο ήττα και θα ψάξει το τρίποντο.

Ο Ορφέας στην πρεμιέρα τώρα ξεκίνησε με ήττα (1-2 απο τον Αγιο Αθανάσιο) εντός έδρας και θέλει να ''ρεφάρει'' με νίκη μέσα στο Μικροχώρι...

Ιδιαίτερη σημασία έχει και η ''κόντρα'' ανάμεσα σε Γιάννη Ιωαννίδη και Ηλία Παντζαρίδη που συνεργάστηκαν πριν απο μερικά χρόνια στην Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασκεύουδης Ν. με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαϊδου Χ. και Μπόϊτσιο Π. 





ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ - Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Παραδοσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Καλλίφυτο και Προσοτσάνη με τις δύο ομάδες να προέρχονται απο ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πήγαν ''κόντρα'' στα προγνωστικά που ''μιλούσαν'' για άνετη ήττα και με πολύ καλή εμφάνιση δυσκόλεψαν τους Αμπελόκηπους χάνοντας με γκολ στο 96' έχοντας προηγηθεί στο 12΄με τον Παρουτσή ενώ λίγα λεπτά αργότερα έχασαν και πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στο 0-1...

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Προσοτσάνης γνώρισε την ήττα απο το Καλαμπάκι που σίγουρα έπαιξε καλύτερα ωστόσο η έκταση του σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Θα πάει για την νίκη στην Καλλίφυτο ώστε να πετύχει την τρίτη σερί την τελευταία πενταετία στην συγκεκριμένη έδρα.

Διαιτητής ο κ. Αχθοφορίδης Ν. με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδου και Μπουλη.





ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 

Γειτονικό ντέρμπι στον Άγιο Αθανάσιο μεταξύ του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και του Άρη Καλαμώνα.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' μετά την νίκη της πρεμιέρας μέσα στην Χωριστή θέλουν το τρίποντο απέναντι στην νεανική ομάδα του Καλαμώνα ώστε να κάνουν το 2/2 στην αρχή του πρωταθλήματος .

Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά την ήττα της πρεμιέρας απο το Φωτολίβος και τον τρόπο που ήρθε (γκολ απο ατομικά λάθη) σίγουρα πηγαίνουν ως αουτσάϊντερ και θα προσπαθήσουν να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο .

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαμσάκος Θ. με βοηθούς τους κ.κ. Σκριτζόβαλη Β. και Γκαϊτατζή Σ. 





ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 

Επιστροφή για τα ''καναρίνια'' με νίκη στην μεγάλη κατηγορία μετά την απουσία ενός χρόνου στην Β΄ΕΠΣΔ και πλέον θέλουν να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πανδραμαϊκού ώστε να συνδυαστεί και με την επιστροφή σε εντός έδρας αγώνα στην μεγάλη κατηγορία.

Απο την άλλη πλευρά ο Πανδραμαϊκός μετά απο πέντε χρόνια επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα και έμεινε στο ισόπαλο εντός έδρας 2-2 με την Πετρούσα αν και προηγήθηκε γρήγορα στις αρχές της επανάληψης με 2-0...

Τώρα θα πάει στο Φωτολίβος για το τρίποντο ώστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή ...

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καλοσίδης Α. με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδωρίδη Κ. και Τοπούζογλου Β. 





Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο γήπεδο του Καλαμπακίου που θα ανοίξει τις πύλες του μετά απο έναν χρόνο και με τον νέο χλοοτάπητα να ''δεσπόζει'' των υπολοίπων παρεμβάσεων.

Η Α.Ε. Καλαμπακίου υποδέχεται την νταμπλούχο Δόξα Βώλακα και θέλει να ''ζευγαρώσει'' τις νίκες της μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία στην Προσοτσάνη (1-4) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και παράλληλα να πετύχει την τρίτη σερί νίκη την τελευταία πενταετία απέναντι στους ''Μαυραετούς''...

Απο την άλλη πλευρά η Δόξα Βώλακα μετά την νίκη της πρεμιέρας (4-1 τον Ξηροπόταμο) πηγαίνει στο Καλαμπάκι θέλοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ίσως και οι δύο στον διάβα του πρωταθλήματος διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αφού πρόκειται εκ των καλύτερων ομάδων του φετινού μαραθωνίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Δηλγεράκης με βοηθούς τους κ.κ. Ανδρεόγλου και Παστιάδη.




ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 

Ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής με το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ξηροπόταμο και την Πετρούσα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο την ήττα στον Βώλακα με σκορ 1-4 απέναντι στην νταμπλούχο Βώλακα παίζοντας αξιόμαχα στην αρχή του αγωνα  και πλέον θέλουν το τρίποντο απέναντι στην Δόξα ώστε να συνδυαστεί με την πρώτη παρουσία για φέτος μπροστά στο κοινό της ομάδος.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Πετρούσας μετα το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανδραμαϊκό πηγαίνει στον Ξηροπόταμο για την νίκη που θα της δώσει ώθηση για την συνέχεια έχοντας ως ποδοσφαιριστή πλέον τον πολυδιαφημισμένο Βραζιλιανο Βάντερσον που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τους ''Μαυραετούς'' !

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.  Ραβίκαλης με βοηθούς τους κ.κ. Ρηγούλη και Θαμνίδη.



Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...