ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

 Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε με την ενότητα των κόκκινων καρτών ...τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο!

Συνολικά ''βγήκαν απο το τσεπάκι'' των διαιτητών 66 κόκκινες κάρτες εκ των οποίων οι 29 ήταν απευθείας και οι 37 με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Απο τις 66 κόκκινες κάρτες οι 28 αφορούσαν τους γηπεδούχους και οι 38 τους φιλοξενούμενους!

Οι περισσότερες κόκκινες κάρτες επιβλήθηκαν την 9η και 15η αγωνιστική (πέντε στον αριθμό) ενώ καμία κόκκινη κάρτα δεν δόθηκε την 10η , 17η , 19η και 23η αγωνιστική!

Τώρα όσον αφορά τα ομαδικά στατιστικά ...τις περισσότερες κόκκινες κάρτες δέχθηκε η Προσοτσάνη (10) ενώ ο Άρης Καλαμώνα δεν δέχθηκε καμία κόκκινη κάρτα και δικαίως κερδίζει το βραβείο του ευ-αγωνίζεσθαί!

Στον αντίποδα τώρα ...τις περισσότερες κόκκινες κάρτες κέρδισε η πρωταθλήτρια Νέα Αμισσός (11) ενώ καμία κόκκινη αντιπάλου δεν κέρδισε ο Άρης Καλαμώνα!

Στα ατομικά στατιστικά τώρα...ο Δημήτρης Ρούσσος της Προσοτσάνης αντίκρισε τις περισσότερες κόκκινες κάρτες (4) για να ακολουθήσουν με δύο έκαστος (2)  οι Αχαλινόπουλος (Πανδραμαϊκός) , Καγιάογλου (Καλαμπάκι) , Αθανασιάδης Θ. και Παρασχίδης (Χωριστή) και Τσακμακίδης Α. ενώ στην σχετική λίστα βρίσκονται ακόμα 51 ποδοσφαιριστές με μία κόκκινη κάρτα!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλους τους συγκριτικούς πίνακες :







Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...