ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 3ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου όπου σε επτά αναμετρήσεις σημειώθηκαν 16 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 63 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Στα αποτελέσματα τώρα ....η νταμπλούχος Δόξα Βώλακα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά επί της Καλλιφύτου (4-0) !

Στο ''κυνήγι'' των ''Μαυραετών'' τώρα βρίσκονται τρείς ομάδες ....Νέα Αμισσός (1-0 την Χωριστή) , Αμπελόκηποι (0-1 μέσα στην Προσοτσάνη) και Άγιος Αθανάσιος (0-0 στο Εθνικό με τον Πανδραμαϊκό) !

Επιστροφή στις νίκες για Καλαμπάκι (0-3 μέσα στην Πετρούσα) και Φωτολίβος (1-2 μέσα στον Ξηροπόταμο) ...ενώ πρώτη νίκη είχαμε για τα ''πιτσιρίκια'' του Καλαμώνα (3-1 το Μικροχώρι) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :






Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...