ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-offs ! Aποτελέσματα , σκόρερς και τελική βαθμολογία...

 Με την 8η και τελευταία αγωνιστική των play-offs συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 17 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 657 τέρματα απο την αρχή της φετινής διοργάνωσης !

Πρωταθλητής αναδείχθηκε και επιστρέφει μετά απο έναν χρόνο απουσίας στα ''μεγάλα σαλόνια'' ο Άρης Φωτολίβους που επικράτησε με σκορ 4-0 επί του Απόλλωνα Νεροφράκτη..

Δευτεραθλητής και άνοδο στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του ...για τον Άρη Μικροχωρίου ...που έχασε για έξι λεπτά (ισοφαρίστηκε στο 84΄) και το στέμμα του πρωταθλητή , μένοντας στο ισόπαλο σκορ 2-2 εκτός έδρας με την Δόξα Σιταγρών ....

Στην τρίτη θέση τώρα τερμάτισε η Δόξα Σιταγρών που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ για μια θέση στον ''ήλιο'' της Α΄Κατηγορίας ...τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου το επόμενο Σάββατο 20/5....με τους ''Μαυραετούς'' να είναι καλύτεροι στην ισοβαθμία με την Αδριανή (δύο νίκες) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :