Την 15η του μεταγραφική προσθήκη ανακοινωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Μεγ. Αλεξ. Αγίου Αθανασίου αποκτώντας τον επιθετικό Γιάννη Αλαγκιοζίδη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Αβάτου.
Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Νέα Αμισό και τον Ορφέα Ξάνθης (Γ΄Εθνική) !
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''ερυθρολεύκων'' :
Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αλαγκιοζίδη.
Ο Γιάννης Αλαγκιοζίδης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη Πετεινού, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας.
Με την ποιότητα, την αγωνιστικότητα και τη διάθεσή του, αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η διοίκηση και όλη η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου καλωσορίζουν τον Γιάννη και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου
