ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 2-2 : (Χ)έρι-(Χ)έρι ...''κλείδωσαν'' την παραμονή !

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Κραχτίδη ανάμεσα στην τοπική Α.Ε. Αμπελοκήπων και τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου όπου αμφότεροι αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι και οι δύο ομάδες έφθασαν τους 33 βαθμούς και πλέον ''κλείδωσαν'' την παραμονή τους για την φετινή αγωνιστική περίοδο ...επτά στροφές πριν το τέλος !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο...οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα των Τσιάρα (31΄) και Πάνου (πεν. 38΄) το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου....


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό ...μείωσαν αρχικά με τον φορμαρισμένο Θανάση Κυσσίδη στο 64΄(1-2) και  έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μουρατίδη (2-2) στο 87΄...ενώ λίγο έλειψαν να κάνουν την ανατροπή στο 90΄όταν σε διπλή ευκαιρία του Κυσσίδη Α. η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι !

Τελικά το τελικό σκορ 2-2 κρίνεται δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα ....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...