ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 2-2 : (Χ)ορταστική ''μοιρασιά'' !

 Ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ν.Αμισσού .

Ο τοπικός ΠΑΟΠ φιλοξένησε τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και βάση της φόρμας των ομάδων αλλά και της αναμέτρησης του πρώτου γύρου,όλοι περίμεναν αλλά κάνεις δεν φανταζόταν ένα τόσο εξαιρετικό παιχνίδι.

Τελικά οι δύο ομάδες ''μοιράστηκαν'' θέαμα...γκολ και βαθμούς μιας και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 ...

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την Καλλίφυτο να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό, όταν ο συνήθης ύποπτος Στράτος Παρουτσής με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λαμπρινουδάκη και έφτασε τα 13 προσωπικά του τέρματα.

Η Καλλίφυτος συνέχισε την πίεση αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια από τις ευκαιρίες της σε γκολ και με το πέρασμα του χρόνου ο ΠΑΟΠ έπαιρνε όλο και περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.

Έτσι φτάσαμε στο 24' και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ζαγιάγκου βγήκε από τα αριστερά πλάσαρε τον Τσαγγαλίδη και ο Μπιαζάκης Αχιλλέας στην επαναφορά ισοφάρισε.

Όλα αυτά σε έναν χώρο που πάρα την αρχική ηλιοφάνεια είχε γίνει πολύ βαρύς λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε παραπλήσια ταυτότητα με αυτή του πρώτου με το παιχνίδι να γίνεται ακόμα πιο ανοικτό και δυνατο ,και την Καλλίφυτο να παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ οταν μετά από κόρνερ του Μαντά στο 48' ο Φουρουντζής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός της περιοχής για το 9ο δικό του γκολ φέτος.

Ο ΠΑΟΠ όπως και στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε στα καρέ της την Καλλίφυτο η οποία δεν κατάφερε σε δύο αντεπιθέσεις με Παρουτσή και Τσάκαλο να κλειδώσει την νίκη και μοιραία ήρθε η ισοφάριση στο 90',οταν σε μια περίεργη φάση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Τσιμισκίδη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν πολλά παράπονα για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους Τσαγγαλίδη ο οποίος τραυματίστηκε.

Έτσι μέσα σε κλίμα έντασης το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και βάση της εικόνας του καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :

Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης


* Ευχαριστούμε θερμά

την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου

για το φωτογραφικό υλικό.



Χριστός Ανέστη ! Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο...

  Χριστός Ανέστη! Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , δυναμη και αγάπη !