Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Αρης Μικροχωρίου - Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης 0-0 : έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι !

(Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μικροχώρι μεταξύ του τοπικού  Άρη και του Μέγα Αλέξ. Γραμμένης που έμειναν αμφότεροι στο ''μηδέν'' (0-0) στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς στην ειδική βαθμολογία ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο βαθμούς ...με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αυτή την στιγμή εκτός προνομιούχων θέσεων..


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...και σε ένα μέτριο πρώτο μέρος όπου ξεχώρισε το σουτ του Χατζησαββίδη που έφυγε αουτ απο πλευράς Γραμμένης ενώ για τους γηπεδούχους το σουτ του Ματσίνη έφυγε επίσης αουτ...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό...πίεση και γραμμές έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπουμπέκη που πλάσαρε απο κοντά αλλά είδε τον Γιαγκου να διώχνει εξ επαφής ενώ η Γραμμένη πήγε να ''κλέψει'' το ματς με το σουτ του Κωσταντινίδη απο το κέντρο σε κενή εστία (είχε προωθηθεί ο Αθανασιάδης) να φεύγει ελάχιστα εκατοστά πάνω απο το δοκάρι !


Διαιτητής : Αχθοφορίδης Ν. (Μπόϊτσιος Π. - Τοπούζογλου Β.) 


Άρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης ) : 
Αθανασιάδης , Σανίτσας (76΄Παπαδόπουλος) , Ποιμενίδης (52΄Αλεξιάδης) , Πεντεζίδης , Γιαγκοζίδης (52΄Γεωργιάδης) , Ματσίνης - Μακρίδης , Κοσκερίδης , Τσίτσος (ημιχ.Κουλα) , Μίλο , Μπουμπέκης , Μελίδης (ημιχ. Στρατηγέλης) .


Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης (Αγάπιος Παπαδόπουλος) : 
Γιάγκου , Αθανασιάδης Τ. (ημιχ,.Λυτρας) , Χατζής , Τσαβδαρίδης , Σαμαράς (54΄Δεληγιαννίδης ) , Κωσταντινίδης , Χατζησαββίδης (85΄Bayraktari) , Παπάζογλου , Αθανασιάδης Α.  , Αμπατζόγλου , Καραγιαννίδης (74΄Τρελόπουλος) .

Xανιώτης - Δόξα Δράμας 2-1 : έμεινε μακριά απο την νίκη ....και χρειάζεται αντίδραση πριν είναι αργά !

 Την ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας στην Χαλκιδική με σκορ 2-1 απο τον Α.Ο. Χανιώτη , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθ...