ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 15ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 15η αγωνιστική συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν μόλις 11 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 304 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η Προσοτσάνη κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα ...αφού ήρθε ισόπαλη με την Δόξα Βώλακα χωρίς τέρματα στο Φαλακρό Όρος ενώ την ισοπαλία αυτή εκμεταλλεύτηκε η Χωριστή που επικράτησε με σκορ 0-1 μέσα στον Καλαμώνα και μείωσε την διαφορά απο την κορυφή στους τρείς βαθμούς..

Ο Άγιος Αθανάσιος συνέχισε την εκπληκτική πορεία των τελευταίων αγώνων ( έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς) αφού πέρασε και απο την Καλλίφυτο νικώντας με σκορ 0-2 τον τοπικό Εθνικό Αστέρα ενώ ο Μίτρε με ακόμη  ένα τέρμα στην εκπνοή (προηγήθηκε αυτό της Τετάρτης με την Πετρούσα) έδωσε πολύτιμο τρίποντο στους Αμπελόκηπους (0-1 μέσα στην Αλιστράτη) ...

Η Δόξα Πετρούσας επικράτησε με σκορ 2-0 των Φιλίππων Δοξάτου στο ντεμπούτο του Χρήστου Ζεκερίδη στον πάγκο των ''νερατζούρι'' ...ενώ η Α.Ε. Καλαμπακίου πρόσθεσε τρείς ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της νικώντας με σκορ 4-0 την Α.Ε. Καλής Βρύσης !

Τέλος ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα νικώντας με σκορ 1-0 τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού και ανέβηκε στους 23 βαθμούς !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :




















Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...