ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Δράμας Β΄ - Δόξα Κάτω Βροντούς 2-2 : (Χ)ορταστική ''μοιρασιά'' !

 (Χ)ορταστική ΄΄μοιρασιά΄΄ στο γήπεδο της Νέας Σεβάστειας ανάμεσα στην Δόξα Δράμας Β΄και την Δόξα Κάτω Βροντούς που μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (2-2) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Δράμας Β΄- Δόξα Κ. Βροντούς 2-2 (doxadramasb.blogspot.com)

Έτσι τα ''Μαυραετόπουλα'' (που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα play-offs ) έφθασαν στους 14 βαθμούς και την 4η θέση όντας ανταγωνιστικοί για μια ακόμη εβδομάδα ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο όπου τρέχουν ένα σερί τριών αήττητων αγώνων και παίρνοντας έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Μουταφτσή (0-1) το οποίο και έμελλε να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ωστόσο τα ''πιτσιρίκια'' της Δόξας με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο ανέτρεψαν το σκορ με τους Σταυρόπουλο (73΄πεν.) και Κοτζαμάνη (76΄) !

Οι Ακρίτες προσπάθησαν στην συνέχεια να φέρουν το ματς στα ίσα κάτι που κατάφεραν με την εκπνοή όταν ο Γιάννης Βαρυτιμιάδης απο την ''άσπρη βούλα'' διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-2 !


Διαιτητής : Ρηγούλης Σ. ( Ανανιάδης Ι. - Παλαμάς Κ.) 


Δόξα Δράμας Β΄(Λεωνίδας Βογιατζόγλου) : 
Βογιατζόγλου , Σίντος (70΄Σταυρόπουλος) , Μιχαηλίδης (70΄Αντζας) , Χατζηαθανασιάδης , Πανταζίδης , Χατζηγεωργιάδης , Κοντογιάννης , Κοτζαμάνης , Βασιλειάδης (ημιχ.Ελευθεριάδης) , Μουρατίδης (70΄Κυριακίδης) , Μητρούσης (ημιχ. Γεωργιάδης) .


Δόξα Κάτω Βροντούς (Θόδωρος Καρυπίδης) :
Θεοδωρίδης , Σάββαρος , Παϊσίδης , Ποιμενίδης , Μουταφτσής , Κιοσέογλου , Ρόξενος , Σεϊρανίδης , Καρυπίδης Φ. (80΄Βαρυτιμιάδης Ι. ) . Βαρυτιμιάδης Ι. , Καρυπίδης Σ.



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...