ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Α.Ε. Καλαμπακίου 2-1 : σημαντικό τρίποντο πριν την ''εξόρμηση'' στο Φαλακρό Όρος!

 Ακόμα μια νίκη (την τρίτη συνεχόμενη) πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πρωτοπόρος Γ.Σ. Προσοτσάνης που ξεπέρασε το εμπόδιο της Α.Ε. Καλαμπακίου με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 33 βαθμούς και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - όντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος - και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Φαλακρό Όρος για να αντιμετωπίσουν την ασταμάτητη πλέον Δόξα Βώλακα (8 σερί νίκες) στο σούπερ ντέρμπι κορυφής!

Απο την άλλη πλευρά το Καλαμπάκι έμεινε στους 22 βαθμούς - 11 λιγότερους απο την αντίπαλο του - και απέκτησε ''συγκάτοικο'' στην 5η θέση τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασιου.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Μελενικιώτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Το Καλαμπάκι προσπάθησε να αντιδράσει με κύριο εκφραστή των επιθετικών του ενεργειών τον Θέμη Αγγελόπουλο ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ την μια απο τις δύο ευκαιρίες που είχε στο 43΄ (1-1) το οποίο έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου σε ένα πρώτο μέρος με καλό ρυθμό.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα και το βρήκε με τον νεοεισελθέντα Ευκαρπίδη ο οποίος νίκησε τον Τάφα (2-1) στο 64΄!

Το Καλαμπάκι προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα και λίγο έλειψε να το καταφέρει αλλά ο Αβραάμ ο οποίος βρέθηκε σε καλή ημέρα βρέθηκε σε ετοιμότητα στις προσπάθειες του Αγγελόπουλου στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα  για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...