ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 11ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης όπου σημειώθηκαν 28 γκολ (ρεκόρ παραγωγικότητας την φετινή χρονιά)  και συνολικά φθάσαμε στα 234 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στους αγώνες της Τετάρτης ...η Δόξα Βώλακα επικράτησε με σκορ 5-0 επί του Μακεδονικού Αλιστράτης πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη και ''έπιασε'' στην 2η θέση με 22 βαθμούς τους Χωριστή και Νέα Αμισσό ...και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πίσω απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη !

Η Δόξα Πετρούσας επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα με σκορ 4-1 επί του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου και ανέβηκε στους 16 βαθμους όπου ''έπιασε'' τον αντίπαλο της ...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  :






Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 1ης αγωνιστικής! (Κυριακή 28/4 , 17:00)

  Με την 1η αγωνιστική αρχίζει σήμερα Κυριακή 28/4 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσε...