ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 1-2 : ''κομβικό'' τρίποντο στην εκπνοή για τους Ακρίτες!

 Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου στο Μενοίκιο Όρος με σκορ 1-2 επί της τοπικής Α.Ε. Καλής Βρύσης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι Ακρίτες έφθασαν τους 16 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και για πρώτη φορά απο την αρχή του πρωταθλήματος ανέβηκαν στην 10η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αν και ήταν για ένα ακόμη ματς μαχητικοί δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο που θα τους έδινε ακόμη περισσότερες ελπίδες για την συνέχεια....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ....το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε κυρίως αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες ....

Στο 27΄ο Λάμπρου θα σημαδέψει το δοκάρι για την Καλή Βρύση και  τον Ακρίτα να ανοίγει το σκορ στο 37΄με τον Θανάση Σέγκο !

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η Καλή Βρύση θα σταθεί και πάλι άτυχη όταν ο Κουμπάκης θα ''σημαδέψει'' και αυτός με την σειρά του ...το δοκάρι!!!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το πέτυχαν με τον Βασίλη Αβράμη στο 53΄ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα...

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχοντας τις ευκαιρίες προσπάθησαν να βρουν το νικητήριο γκολ το οποίο πέτυχε ο Μπάτζιος ο οποίος με αριστοτεχνικό πλασέ στο 90΄θα στείλει την μπάλα στην γωνία του Τότκα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :






Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...