ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας - Πανθρακικός 3-0 : 3/3 με τον Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο...και ''σκαρφάλωμα'' στην εξάδα!

 Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για την Δόξα Δράμας με τον Γιάννη Αποστολίδης την τεχνική ηγεσία , μετά και την σημερινή επικράτηση επί του Πανθρακικού με 3-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη της δραμινής ομάδας που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα γκολ για την Δόξα Δράμας πέτυχαν, ο Κόντος στο 21' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπλιος και στο 45' ο Θεοδοσιάδης με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ και μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Πιτσόλη.

Με σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο να σημειώσουμε ότι η δραμινή ομάδα είχε και ένα δοκάρι στο 16' με τον Κόντο.

Δώδεκα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού παιχνιδιού Αλέξανδρος Κόντος ήταν αυτός που με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το τελικό 3-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κτίστης / Ασικίδης -Τσόκας (Ξάνθης)

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης) : Καράδαης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Φραγκούλης, Τζελίδης, Πιτσόλης Περσίδης (82' Ρούτσης), Παπαϊωάννου, Κόντος (87' Ιορδανίδης Αρ.), Παπαδόπουλος (82' Κυριακίδης Δημ.), Πιρές (62' Ιορδανίδης Χρ.).


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κωτσάκης, Ντίνας (60' Χακάν), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Κωσταρέλης (46' Φουρλατάρας), Γιανναγκιτζίδης (74' Παχούμης), Σμάλης, Βάσκος (74' Γκουτζίδης), Αντωνιάδης (74' Τσώλας), Τανζού.

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...