ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Νέστος Χρυσούπολης - Δόξα Δράμας 1-2 : ''τρίποντο-ανάσα'' για τους ''Μαυραετούς! (vid)

 Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο της Δόξας Δραμας μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη μέσα στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης με σκορ 2-1.

Η δραμινή ομάδα καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης πήρε το τρίποντο της νίκης σταματώντας το αρνητικό σερί των τριών τελευταίων αγώνων.
Το σκορ άνοιξε στο 32΄ ο Αλέξης Κόντος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Άρης Ιορδανίδης.

Η ομάδα του Νέστου ισοφάρισε στο 61’ με σουτ του Γιάνκοβιτς.

Ωστόσο άμεση ήταν η αντίδραση των παικτών μας που πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 66’ με το Χρήστο Ιορδανίδη ο οποίος δύο λεπτά νωρίτερα αντικατέστησε τον Παπαδόπουλο, μετά από πάσα του Μπλιού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα η Δόξα Δράμας έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Πιτσόλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καπρέτσος / Αγγελόπουλος – Κουντουράς (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΝΕΣΤΟΣ (Βασιλακάκης): Παπαδόπουλος, Πανταζής, Γκόλουμπιτς, Δίντσης, Τσαταλπασίδης, Μυφτάρι, Σκαθαρούδης, Τσάκωνας (72' Βλάχος), Μπλέτσας, Γιάνκοβιτς, Λίτσιος (88' Μανίσογλου).


ΔΟΞΑ (Αποστολίδης): Καράδαης, Ιορδανίδης Αρ (64' Παπαϊωάννου)., Μπλιός, Θεοδοσιάδης, Τζελίδης, Φραγκούλης, Περσίδης (76’ Ρούτσης), Πιτσόλης, Κόντος, Παπαδόπουλος (64' Ιορδανίδης Χρ.), Πιρές.


* Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης , μέσα απο το Καβάλα πάμε γήπεδο Live.


Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...