ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Φίλιπποι Δοξάτου 1-3 : σημαντικό διπλό για τους ''νερατζούρι'' στο Μενοίκιο!

 Σημαντικό ''διπλό'' για τους Φιλίππους Δοξάτου που ''έφυγαν'' με τους τρείς πόντους απο το Μενοίκιο Όρος νικώντας την τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης με σκορ 1-3 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Φίλιπποι Δοξάτου (photo : Doxatina Nea / fb) 

Έτσι οι ''νερατζούρι'' έφθασαν τους επτά βαθμούς (όλους εκτός έδρας) και πήραν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι - στο ντεμπούτο του Γιώργο Ζιώγα στον πάγκο- έμειναν χωρίς βαθμό μετά απο έξι ''στροφές'' ωστόσο ....έστω και απο αυτογκολ βρήκαν το πρώτο τους τέρμα την φετινή περίοδο!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , η τοπική ομάδα σκόραρε για πρώτη φορά φέτος με αυτογκολ του Καράνταη στο 7ο λεπτό μετά απο σύγχηση της άμυνας των φιλοξενουμένων...

Οι Φίλιπποι προσπάθησαν να αντιδράσουν ανεβάζοντας ρυθμό και το πέτυχαν με ωραίο γκολ απο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρατζόγλου στο 20' !

Δύο λεπτά αργότερα (22') οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μαργαριτίδη ανατρέποντας το σκορ!

Στην συνέχεια και κατ'επέκταση στην επανάληψη το Δοξάτο έχοντας τον έλεγχο του αγώνα διαχειρίστηκε το σκορ ....είδε τους αντιπάλους να μένουν με εννέα (9) παίκτες λόγω αποβολής των Βουγιουκλή (70΄για εξύβριση) και Λάμπρου (76' με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και εν τέλει στο 80΄ ''σφράγισε'' την νίκη σε μια δύσκολη έδρα με τον Γρηγοριάδη (που μόλις είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά πριν) ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-3!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με όλα τα στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε):



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...