ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ασημένια η Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου ... σφράγισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (2024) !

Διπλή επιτυχία για την Άννα Κορακάκη η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κάιρο και παράλληλα σφράγισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Δραμινή αθλήτρια συνέχισε την εξαιρετική παρουσία που είχε από τον προκριματικό και από την αρχή του τελικού έδειξε ότι θα είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια.

Μετά από τον τρίτο γύρο βολών πέρασε μπροστά και κατάφερε να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος. 

Στον τελικό πέρασε με την Κινέζα, Κάιμαν Λου, με τις δύο αθλήτριες να μπαίνουν στον τελικό για το χρυσό έχοντας 255.6 και 254 βαθμούς αντίστοιχα.

Στον τελικό η Κινέζα αθλήτρια ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας την Άννα Κορακάκη στη δεύτερη θέση, ενώ τρίτη ήταν η Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Το σημαντικό για την Άννα Κορακάκη είναι ότι κατάφερε παράλληλα να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2024 στο Παρίσι.

Έτσι, κατάφερε να εξασφαλίσει το πρώτο εισιτήριο της χώρας μας στη διοργάνωση και παράλληλα σφράγισε την τρίτη παρουσία της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...