ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 2-3 : έδειξε ''χαρακτήρα'' σε μια δύσκολη έδρα και παρέμεινε στην κορυφή!

 Μια ακόμη νίκη -την τρίτη συνεχόμενη- πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Προσοτσάνη φεύγοντας με το ''διπλό'' (2-3) απο την δύσκολη έδρα του Αγίου Αθανασίου!


Έτσι οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύομενοι τις απώλειες βαθμών της Χωριστής και του Καλαμπακίου , παρέμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Σ'ενα ματς που άνοιξε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άγιο Αθανάσιο όπου στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Δημήτρη Τουμαντζίδη.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και στο 34ο λεπτό με τον νεαρό Ματζιάρη έφερε το ματς στα ίσα (1-1) που έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου...

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη έχοντας ρίξει στην αναπαύλα τέσσερις ποδοσφαιριστές -φρεσκάροντας έτσι το σχήμα- βρήκε δύο γκολ με τον Κώστα Τσακμακίδη (67' , 79΄) ενώ ο Άγιος που πίεσε για να ξαναμπεί στο ματς μείωσε στο 83΄με τον Δεληγιώρογλου.

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ..

 


* Eυχαριστούμε τον Δημήτρη Μπουτζέκη (dramasport.gr)  για το φωτογραφικό υλικό της αναμέτρησης .






Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2012-13 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...