ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Νέα φιρμάνια για την Δόξα Δράμας...απο το Διαιτητικό Δικαστήριο!

 Συνεχίζει να έχει την τιμητική της....η Δόξα Δράμας στις αίθουσες των Διαιτητικών Δικαστηρίων , αφού κατα την χθεσινή συνεδρίαση του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, το καμπανάκι ...χτύπησε δύο φορές!

 


Βέβαια μπορεί αυτή η ποινή να αφορά την ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ουσιαστικά να μην έχει αντίκτυπο στον Ερασιτέχνη ....ωστόσο το ερώτημα όλων των ποδοσφαιρόφιλων Δραμινών είναι.....

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ;

 

Αναλυτικά λοιπόν ...τα νέα φιρμάνια για την Δόξα Δράμας έχουν ως εξής :

 

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Μπολάκη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 5.572,44 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

 

 

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Βάντερσον Κόστα Βιάνα και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 7.586,41 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...