ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Ορφέας Χωριστής : συνεχίζουν και την νέα χρονιά Αθανασίου και Τοσιογλου....στα ''κυανόλευκα'' Παρασχίδης και Τότκας!

Συνεχίζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό ο Ορφέας Χωριστής κ εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις , ενώ παράλληλα ξεκίνησε και την καλοκαιρινή του προετοιμασία...εντός των τειχών!



Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας σήμερα και με την ευκαιρία ανακοινώνουμε δύο ακόμη ανανεώσεις:


Αθανασίου Σάββας, η αποκάλυψη του περσινού πρώτου γύρου, η εξαιρετική του αγωνιστική πορεία διακόπηκε λόγω της στρατιωτικής του θητείας το τέλος της οποίας τον Σεπτέμβρη θα του δώσει την δυνατότητα να το πιάσει από εκεί που το άφησε.


Τοσιογλου Θέμης, ο νεαρός ταλαντούχος μέσοεπιθετικός, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας, θεωρείται πλέον βασικό γρανάζι της ομάδας και ελπίδα για το μέλλον.



Στα ''κυανόλευκα'' Παρασχίδης και Τότκας!

Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες για τον Ορφέα Χωριστής που ενέταξε στο δυναμικό του ...τους Κώστα Παρασχίδη και Προκόπη Τότκα εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !



Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Δύο νέες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ της ομάδας μας.

Ο λόγος για τους Παρασχιδη Κώστα και Τοτκα Προκόπη.

Ο Κώστας με πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες Δράμας και Καβάλας (Α.Ε. Αμεπολοκηπων, Βύρωνας Καβάλας) τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αρκαδικού ενώ ο Προκόπης με εξίσου πλούσιο βιογραφικό υπερασπίστηκε την εστία πολλών δραμινων συλλόγων μεταξύ αυτών της Α.Ε. Καλαμπακίου, Α.Ε. Αμπελοκήπων ενώ κι αυτός πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κεραυνού Αρκαδικού.

Κώστα, Προκόπη καλώς ήρθατε!

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...