ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δόξα Δράμας : πρώτη συγκέντρωση στις 1 Αυγούστου ! Απάντησε θετικά ο Μκρτσιάν...προπονητής Τ/Φ ο Κυριάκος Καρίπης!

 Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Αυγούστου και όταν το ρολόϊ χτυπήσει 17:00 μ.μ.....τότε αυτόματα θα σημάνει και επίσημα το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών για τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας  και η απαρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου!



Μάλιστα όπως προκύπτει και απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Δημήτρη Τσιάρα , η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Δόξας Δράμας και κατα πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι με ανοιχτές τις πόρτες για να παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος των ''Μαυραετών'' απο κοντά τους αγαπημένους του παίκτες !


 

Απάντησε θετικά ο Αντρέας Μκρτσιάν !

Σε προφορική συμφωνία κατέληξε η κρούση των διοικούντων της Δόξας στον Αντρέα Μκτσιάν.

Ο 34χρονος (1/3/88) έμπειρος κεντρικός αμυντικός απάντησε θετικά μετά την πίστωση χρόνου που είχε πάρει από τους ανθρώπους των "μαυραετών" προκειμένου να διευθετήσει ένα προσωπικό κώλυμα που αντιμετώπιζε.

Καθώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε άνοιξε ο δρόμος για την τρίτη συμμετοχή του(8/13 & 8/17) στο έμψυχο υλικό της δραμινής ομάδας.

Μια προσθήκη που δίνει μια πινελιά εμπειρίας στο κέντρο της αμυντικής διάταξης της Δόξας που σε κάθε περίπτωση οι διοικούντες της θέλουν να παραμένει ένα από τα "καλά χαρτιά" της ομάδας.

 

 

 

Αναλαμβάνει ο Κυριάκος Καρύπης
Ο Κυριάκος Καρύπης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της Δόξας μετά την αποχώρηση του Κώστα Δαύκου.

Ο 47χρονος πρώην τερματοφύλακας με αγωνιστική παρουσία στην Προσοτσάνη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας όσο και από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων απάντησε θετικά στο κάλεσμα των διοικούντων της Δόξας.

Πέρα από την Προσοτσάνη όπου θα συμμετείχε στην προπονητική ομάδα είχε αντίστοιχο έργο και στην ομάδα της ΕΠΣ Δράμας.

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...