Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ηρακλής Μαυροβάτου : συνεχίζει με προπονητικό δίδυμο Καλατζίδη - Κελεσίδη!

Ο Ηρακλής Μαυροβάτου ξεκίνησε τον αγωνιστικό του σχεδιασμό εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας , ανακοινώνοντας το προπονητικό δίδυμο που θα ''τρέξει'' τον ''Γηραιό'' !Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κυανολεύκων'' :

Ο Α.Μ.Σ. Ηρακλής Μαυροβατου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα πάντρεμα που πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσει τους στόχους της ομαδος!


Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καλατζιδη που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομαδος και ο Κώστας Κελεσιδης ένας πολυμπειρος παίκτης (και από τα καλύτερα παιδιά του νόμου μας)ενώνουν τις δυνάμεις τους!


Η προπονητική γνώση του ενός μαζί με την ποδοσφαιρική εμπειρία του αλλου δημιουργούν τις ελπίδες για κάτι πολύ καλό για την φετινή χρόνια!


Λιγα λόγια για τον κ.Κελεσιδη:

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην τότε Ακαδημία του Στράντζαλη στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες όπως καλλιφυτο-Καστρινο-Δόξα Δραμας-Πανδραμαικο-Αμπελοκήπους-Νέα Σεβαστεια-Ηρακλή Μαυροβατου-Κυργια!

Εμεις τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις!
Α' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής ! (Σαββάτο 9/12 , 15:00)

  Με την 12η αγωνιστική συνεχίζεται   σήμερα  Σάββατο 9/12  , στις 15:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο''...