ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ηρακλής Μαυροβάτου : συνεχίζει με προπονητικό δίδυμο Καλατζίδη - Κελεσίδη!

Ο Ηρακλής Μαυροβάτου ξεκίνησε τον αγωνιστικό του σχεδιασμό εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας , ανακοινώνοντας το προπονητικό δίδυμο που θα ''τρέξει'' τον ''Γηραιό'' !



Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κυανολεύκων'' :

Ο Α.Μ.Σ. Ηρακλής Μαυροβατου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα πάντρεμα που πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσει τους στόχους της ομαδος!


Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καλατζιδη που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομαδος και ο Κώστας Κελεσιδης ένας πολυμπειρος παίκτης (και από τα καλύτερα παιδιά του νόμου μας)ενώνουν τις δυνάμεις τους!


Η προπονητική γνώση του ενός μαζί με την ποδοσφαιρική εμπειρία του αλλου δημιουργούν τις ελπίδες για κάτι πολύ καλό για την φετινή χρόνια!


Λιγα λόγια για τον κ.Κελεσιδη:

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην τότε Ακαδημία του Στράντζαλη στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες όπως καλλιφυτο-Καστρινο-Δόξα Δραμας-Πανδραμαικο-Αμπελοκήπους-Νέα Σεβαστεια-Ηρακλή Μαυροβατου-Κυργια!

Εμεις τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις!




Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 33ης αγωνιστικής! (Tετάρτη 24/4 , 16:00)

  Με την 33η εμβόλιμη και προ-τελευταία  αγωνιστική...συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 24/4 εκτάκτως το πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικης Κατηγοριας  και ...