ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού , όπου σε τρείς αναμετρήσεις σημειώθηκαν 10 γκολ .

Στα αποτελέσματα της ημέρας ...η Νέα Αμισσός μπορεί να πήρε ισοπαλία στην Κομοτηνή (1-1) με αντίπαλο το Νέο Σιδηροχώρι ωστόσο φωνάζει για ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στο 82΄σε ανατροπή μέσα στην περιοχή που δόθηκε τελικά φαουλ και με το οποιο ο Γρηγοριάδης ισοφάρισε με ωραία εκτέλεση σε 1-1.

Μάλιστα η δραμινή ομάδα θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με την νίκη έχοντας σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη με Βακιρτζή και Τσιμισκίδη!

Στους υπόλοιπους αγώνες τώρα ...ο Ηρακλής Αμμουδιάς μετέτρεψε σε περίπατο τον αγώνα με τον Παύλο Μελά Κουτσού τον οποίο και συνέτριψε με σκορ 6-0...και τώρα έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη στην Δράμα ενώ η Α.Ε. Ευόσμου πέτυχε σημαντικό διπλό μέσα στις Πηγές επί του τοπικού Άρη (0-2) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Αργύρη Τσιγγενόπουλου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :


Άρης Πηγών – ΑΕ Ευόσμου 0-2 (13' Καρατζάογλου, 79' Τάνγκου)



Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου – ΠΑΟΠ Ν.Αμισού 1-1 (67' Γιώτης / 85' Γρηγοριάδης)



Ηρακλής Αμμουδιάς – Παύλος Μελάς Κουτσού 6-0 (27' Ζιάκας, 43' Λιάρας, 69'-72' Κωνσταντίνου, 75' , 90'  Σένια)


Ρεπό : Αλεξανδρούπολη FC


Η βαθμολογία 





Η επόμενη αγωνιστική
(2η , Μεγ.Τετάρτη 1/4)

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς

Παύλος Μελάς Κουτσού - Άρης Πηγών

Αλεξανδρούπολη - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

ρεπό : Α.Ε. Ευόσμου

ΑΕ Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού...LIVE STREAMING! (Κυριακή 12/5 , 17:00)

  Δύσκολη έξοδος για την δραμινή πρωταθλήτρια , τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού , ο οποίος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλ...