ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς ! (μετά απο 13 αγωνιστικές)

 Είκοσι δύο (22) γκολ σημειώθηκαν στην 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 311 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε ο πίνακας των σκόρερς και με ποιον τρόπο σημειώθηκαν τα γκολ ....

Πανδραμαϊκός - Δόξα Βώλακα 2-0 : δίκαιη επικράτηση για τους ''ερυθρόλευκους''...''έριξε'' απο την κορυφή τους ''Μαυραετούς'' ! (pics & vid)

 Νικηφόρα έκλεισε το 2023 ο Πανδραμαϊκός που επικράτησε με σκορ 2-0 επί της Δόξας Βώλακα , στο ντέρμπι της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Πανδραμαϊκός - Βώλακας 2-0 (photo : Δημήτρης Μπουτζέκης/dramasport.gr) 

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 20 βαθμούς και βρίσκονται στο -9 απο την κορυφή ...ενώ απο την άλλη πλευρά ο Βώλακας υποχώρησε απο την 1η θέση...στην 3η και παρέμεινε στους 26 βαθμούς ...τρείς λιγότερους απο την πρωτοπόρο Νέα Αμισσό!

Δόξα Πετρούσας - Αρης Καλαμώνα 4-1 : πρώτο εντός έδρας τρίποντο για τους ''Μαυραετούς'' ! (pics & vid)

 Πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για την Δόξα Πετρούσας που επικράτησε με σκορ 4-1 του ουραγού Άρη Καλαμώνα με σκορ 4-1 , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 19 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στην τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς!

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 5-0 : άνετη επικράτηση σε εορταστικό κλίμα ! (pics & video)

 Έβδομη συνεχόμενη νίκη για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης (και δέκατη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) που επικράτησε με σκορ 5-0 επί του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κυανόλεκοι'' έφθασαν τους 24 βαθμούς και παραμένουν σε επαφή με την κορυφή (απέχουν πέντε βαθμούς) μαζί με το Καλαμπάκι το οποίο και αντιμετωπίζουν την ερχόμενη αγωνιστική στην πρεμιέρα του β΄γύρου εκτός έδρας..

Ορφέας Χωριστής - Άρης Φωτολίβους 2-0 : ξεπέρασε το εμπόδιο των ''καναρινιών'' και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής! (pic & vid)

 Με νίκη...έστω και δύσκολη έκλεισε το 2023 ο Ορφέας Χωριστής που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Άρη Φωτολίβους με σκορ 2-0 , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Χωριστή - Φωτολίβος 2-0 (photo : Δημήτρης Μπουτζέκης / dramasport.gr)

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 25 βαθμούς και παρέμειναν σε επαφή με την κορυφή (απέχουν τέσσερις βαθμούς) ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' παρέμειναν στους 11 βαθμούς και βρίσκονται τέσσερις βαθμούς απο την επικίνδυνη ζώνη ....

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2 : συνεχίζουν ακάθεκτοι ''εκτός έδρας'' οι ''κιτρινόμαυροι'' και παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής! (pics & vid)

 Μια ακόμη εκτός έδρας επιτυχία για την Α.Ε. Καλαμπακίου που επικράτησε με σκορ 0-2 στο Κραχτίδη επί της τοπικής Α.Ε. Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Αμπελόκηποι - Καλαμπάκι 0-2 (photo: Δημήτρης Μπουτζέκης  /dramasport.gr) 

Έτσι η ΑΕΚ έφθασε τους 24 βαθμούς και συνέχισε να βρίσκεται σε επαφή με την κορυφή (στο -5) ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 20 βαθμους και υποχώρησαν στην 8η θέση!

Άρης Μικροχωρίου - Μέγ.Αλεξ. Αγίου Αθανασίου 2-2 : φινάλε ΄΄ακατάλληλο'' για καρδιακούς ! (pics & video)

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μικροχώρι το απόγευμα του Σαββάτου , ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου (2-2) στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Μικροχώρι - Άγιος Αθανάσιος 2-2   (photo : Δημήτρης Μπουτζέκης / dramasport.gr)

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 15 βαθμούς και με το τέλος του πρώτου γύρου έχουν ένα σημαντικό ''μαξιλαράκι ασφαλείας'' απο την επικίνδυνη ζώνη (οκτώ βαθμούς) αν και θα μπορούσαν να βρίσκονται ακόμα ψηλότερα...

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 2-0 : έκλεισε νικηφόρα το 2023 ...και ανακηρύχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ! (pics & video)

 Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-0 του μαχητικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου , στο παλίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 29 βαθμούς και εκμεταλλεύομενοι τις απώλειες βαθμών των Αγίου Αθανασίου και Βώλακα , κατέκτησαν τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα!

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς , βαθμολογία

 Με την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου , επανάρχισε μετά απο διακοπή τριών εβδομάδων (ελέω...αποχής των διαιτητών αλλά και την διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ) το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 311 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Τον ''άτυπο τίτλο'' της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-0 της Καλλιφύτου και εκμεταλλευτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών των Βώλακα και Αγίου Αθανασίου !

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής ! (Σαββάτο 30/12 , 15:00)

 Με την 13η αγωνιστική επαναρχίζει μετά απο διακοπή τριών εβδομάδων (λόγω αποχής των διαιτητών καθώς και των ημιτελικών του κυπέλλου) σήμερα  Σάββατο 30/12  , στις 15:00 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) μπορείτε να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Αναλυτικά :

Σάββατο 30/12 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Super League: οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής! (Tετάρτη 3/1 - Πέμπτη 4/1)

 Με την 16η και εμβόλιμη  αγωνιστική επαναρχίζει μετά την Πρωτοχρονιά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών.

Για μια ακόμη εβδομάδα ο Δραμινός διαιτητής Κωσταντίνος Πουλικίδης βρίσκεται μέσα στις επιλογές της ΚΕΔ , πιστοποιώντας την αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται , μιας και ορίστηκε ως 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση Ατρομήτου - Κηφισιάς!

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Στην Στουτγκάρδη και την Μπουντεσλίγκα ο Προσοτσανιώτης Αχιλλέας Τόσκας !

 Θέμα χρόνου ήταν...και έγινε πράξη!

Στην γερμανική Στουτγκάρδη και το κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ του κόσμου...την Μπουντεσλίγκα , θα αγωνίζεται απο τούδε και στο εξής ο νεαρός άσος της Δράμα'86 Αχιλλέας Τόσκας που συμφώνησε με τους Γερμανούς παραμονές της νέας χρονιάς!

Α΄ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής ! (Σάββατο 30/12 , 15:00)

 Με την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το Σάββατο 30/12 και η Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών!

Αναλυτικά :  

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 12 αγώνες)

 Διακόσια ογδόντα εννέα (289) τέρματα έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας και παρακάτω μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί αλλά και με ποιον τρόπο έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα τέρματα..

Συγκεκριμένα 210 τέρματα έχουν σημειωθεί με σουτ (Καλλέργης , Γουνατίδης , Κωσταντινίδης , Λουκοβίτης έχουν σημειώσει τα περισσότερα...έξι στον αριθμό) ...42 με κεφαλιά (τα περισσότερα ο Δεληγιώρογλου του Φωτολίβους με τρία γκολ-κεφαλιές) ....20 με πέναλτι (τα περισσότερα ο Καλλέργης της Πετρούσας με 4 γκολ-πέναλτι) και τέλος 12 με φάουλ (τα περισσότερα με δύο γκολ-φάουλ οι Μαυροβασίλης και Κωσταντινίδης και Καλαμπακίου) !

Α΄ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής! (Σάββατο 30/12 , 15:00)

 Με την 13η και τελευταία αγωνιστική επαναρχίζει (και τελειώνει για το 2023) το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή σχεδόν τριών εβδομάδων ....ελέω αποχής διαιτητών αλλά και ημιτελικών του κυπέλλου!

Στο ''μενού'' ..οι αναμετρήσεις Καλαμπακίου - Αμπελοκήπων και Πανδραμαϊκού - Βώλακα σίγουρα αποτελούν τις πρώτες επιλογές για τους ποδοσφαιρόφιλους...

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : ''χώρισαν οι δρόμοι'' με τον προπονητή Μιχάλη Τσιρομενίδη!

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες απο την τεχνική ηγεσία του Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού , ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδος κ. Μιχάλης Τσιρομενίδης !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας : 

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Δράμα'86 : ''πρωτοχρονιάτικος μποναμάς'' η ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Βαλαβάνη και τον διεθνή Λευκορώσο Uladzimir Korsac!

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2023...η Δράμα'86 θέλησε να βάλει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη νέα χρονιά !

Έτσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κοουτς Σάκη Βαλαβάνη αλλά και τον διεθνή Λευκορώσο τερματοφύλακα Uladzimir Korsac!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ....''την άγουσα για τα αποδυτήρια'' ! Κόκκινες κάρτες υπέρ και κατά ! (μέχρι την 12η αγωνιστική)

 Μια στατιστική κατηγορία ...που τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα είναι αυτή των κόκκινων καρτών !

Πάμε να δούμε - μέχρι την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας - ποιες ομάδες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα....

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ....απο την ''άσπρη βούλα'' ! (μέχρι την 12η αγωνιστική)

 Μια ακόμη στατιστική κατηγορία που εξετάζουμε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας , που επαναρχίζει - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το ερχόμενο Σαββάτο 30/12 , είναι αυτό με τα πέναλτι !

Ποιες ομάδες πήγαν στην ..''άσπρη βούλα'' ;

Ποια κέρδισε τα περισσότερα ;

Ποια τα λιγότερα ;

Ποιοι ήταν οι πιο εύστοχοι ;

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η βαθμολογία του 1ου ημιχρόνου ! (σε 12 αγώνες)

 Mια αρκετά ιδιαίτερη στατιστική κατηγορία είναι αυτή με την βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου !

Ποια θα ήταν η βαθμολογία αν όλα τα ματς τελειώναν στην ανάπαυλα ;

Α΄ΕΠΣ Δράμας : ''φασούλι-φασούλι...γεμίζει το σακούλι'' ! Η βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων

 Μια ακόμη στατιστική κατηγορία που θα εξετάσουμε στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , είναι αυτή της βαθμολογικής συγκομιδής των ομάδων ...

Πως δηλαδή μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να μαζέψουν τους βαθμούς τους ...οι 14 ''μονομάχοι'' !

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η αμυντική συμπεριφορά των ομάδων !

 Συνεχίζοντας το ''τσεκάρισμα'' των μέχρι στιγμής πεπραγμένων στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , πηγαίνουμε σε μια κατηγορία ...για τους ''λάτρεις'' του αμυντικού ποδοσφαίρου !

Πως τα πήγαν οι ομάδες αμυντικά σχεδόν με το κλείσιμο του πρώτου γύρου (απομένει η τελευταία 13η αγωνιστική το ερχόμενο σαββατοκύριακο) ;

Tρίτη 26/12 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

 

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Καλά Χριστούγεννα ! Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη σε όλους !

 


KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 

ΣΕ ΌΛΟΥΣ !

Β΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς (μετά την 10η αγωνιστική) !

 Έπτα γκολ (7) σημειώθηκαν στους σαββατιάτικους εξ αναβολής αγώνες της Β΄ΕΠΣ Δράμας και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 556 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Παρακάτω δείτε πλέον πως διαμορφώθηκε ο πίνακας των σκόρερς : 

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ερμής Λαγκαδά – ΚΑΟ Δράμας 89-57 : βαριά ήττα για τους Δραμινούς ...

 Μια ακόμη ήττα για τον ΚΑΟΔ που γνώρισε την συντριβή στον Λαγκαδά απο τον τοπικό Ερμή με σκορ 89-57 , στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Μπάσκετ...

Έτσι η δραμινή ομάδα συνέχισε να παραμένει στον ''πάτο'' του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-11 και πλέον η συνέχεια φαντάζει αρκετά δύσκολη...

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς (μετά τους πρώτους ημιτελικούς) !

 Τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στους πρώτους ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας και συνολικά φθάσαμε τα 107 τέρματα απο την αρχή της διοργάνωσης ..


Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε πίνακας των σκόρερς (με πράσινη απόχρωση αυτοί που συνεχίζουν στον θεσμό) :

Άρης Μικροχωρίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-2 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και η συνέντευξη τύπου ! (vid)

  Ισχυρό προβάδισμα για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης που επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στο Μικροχώρι επί του τοπικού Άρη , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Τα τέρματα των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Παύλος Παυλίδης (33' , 45΄) .

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 2-0 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και η συνέντευξη τύπου ! (vid)

  Σημαντικό προβάδισμα απέκτησε η Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 2-0 (ημιχ. 1-0) επί του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας!

Tα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μουζενίτοβ (46΄) και Σταμπουλής Η. (83΄) !

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Άρης Μικροχωρίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-2 : δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους ...που απέκτησαν προβάδισμα για τον τελικό !

 Ισχυρό προβάδισμα για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης που επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στο Μικροχώρι επί του τοπικού Άρη , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι (που πέτυχαν την 9η σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) βρίσκονται 90 λεπτά - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μακριά απο την επιστροφή τους σε τελικό κυπέλλου μετά απο έξι ολόκληρα χρόνια !

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 2-0 : σημαντικό προβάδισμα για τους ''Μαυραετούς'' !

 Σημαντικό προβάδισμα απέκτησε η Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 2-0 (ημιχ. 1-0) επί του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου , στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' θα πάνε σε δύο εβδομάδες στον Άγιο ΑΘανάσιο ώστε να υπερασπιστούν αυτό το αποτέλεσμα αν θέλουν να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να διατηρήσουν το στέμμα τους...

Β΄ΕΠΣ Δράμας : νίκες για Αδριανή και Μυλοπόταμο στους εξ αναβολής αγώνες ! Οι βαθμολογίες σε 1ο και 2ο όμιλο!

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους  συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και επανάρχισε η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν δέκα γκολ και έτσι φθάσαμε στα 559 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό απέκτησαν Βώλακας και Προσοτσάνη!

 Με τους πρώτους ημιτελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο και επανάρχισε η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Βώλακα (2-0 τον Άγιο Αθανάσιο) και Γ.Σ. Προσοτσάνης (0-2 μέσα στο Μικροχώρι) απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για τους επαναληπτικούς αγώνες της 3ης Ιανουαρίου!

ΕΠΣ Δράμας : live scores οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου ...και οι εξ αναβολής αγωνες της Β΄Κατηγορίας! (Σάββατο 23/12 , 14:45)

 Επιστροφή στην κανονικότητα...μετά απο διακοπή μιας εβδομάδας για το δραμινό ποδόσφαιρο και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) σας δίνει την δυνατότητα να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Συγκεκριμένα διεξάγονται οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς και δύο εξ αναβολής αγώνες της Β΄Κατηγορίας..

Αναλυτικά :

Σάββατο 23/12 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Δράμα η 2η φάση της Σχολής UEFA A !

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Δράμα , η 2η φάση της Σχολής UEFA A !

Το παρών απο πλευράς Δραμινών προπονητών έδωσαν οι κ.κ. Σαρακασίδης , Μουρατίδης , Ιωαννίδης , Θεμελιώτης , Ευσταθιάδης , Δημητριάδης , Πολυχρονίδης , Κωσταντινίδης και Παχατουρίδης.

Στην διαδικασία των μαθημάτων παρουσιάστηκαν θέματα θεωρητικά και πρακτικά (γηπ. Ξηροποτάμου) καθώς και θέματα διαιτησίας.

ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές στους ημιτελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών ....και τους αγώνες της Β΄Κατηγορίας! (Σάββατο 23/12)

 Ανακοινώθηκαν απο την ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς και τους εξ αναβολής αγώνες της Β΄Κατηγορίας , οι οποίοι - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - θα διεξαχθούν  το Σάββατο 23/12 !

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί των αγώνων : 

ΕΠΣ Δράμας : βρέθηκε ''χρυσή τομή'' με τους διαιτητές ...που επιστρέφουν στην δράση !

 Την εξεύρεση λύσης και την ''χρυσή τομή'' που βρέθηκε με τους Δραμινούς διαιτητές ανακοίνωσε η ΕΠΣ Δράμας , με την επιστροφή τους να ορίζεται απο αυτό το σαββατοκύριακο στους αγώνες κυπέλλου και τοπικών πρωταθλημάτων .

Ωστόσο παραμένει η απόφαση των διαιτητών μέχρι νεωτέρας να μην ''σφυρίζουν'' αγώνες του ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού (άρα και θα υπάρχει έλευση διαιτητών απο γειτονικούς νομούς) ...

Παράλληλα ανακοινώθηκε και αυστηριοποίηση των ποινών για μελλοντικά ''παρατράγουδα''....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας: 

Παρασκεύη 22/12 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

Φίλιπποι Δοξάτου : ''έντυσε'' στα ''κυανόλευκα'' τον Θέμη Αγγελόπουλο!

Σημαντική προσθήκη για τους Φιλίππους Δοξάτου που ενέταξαν στο δυναμικό τους ...έναν παλιό γνώριμο , τον Θέμη Αγγελόπουλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''νερατζούρι'' : 

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

SUPERLEAGUE : η ''ταυτότητα'' της 15ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ όπου σημειώθηκαν 19 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 300 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο ΠΑΟΚ συνέχισε ακάθεκτος την πρωτοπορία του περνώντας σίφουνας απο την Καισαριανή όπου συνέτριψε με σκορ 0-6 επί της Κηφισιάς!

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης!

 Στην κανονικότητα φαίνεται πως επανέρχεται - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δράμας , μετά την διακοπή λόγω αποχής των διαιτητών και η δραμινή λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης που θα διεξαχθεί στις 23/12 του τρέχοντος έτους...και στις 3/1 του νέου έτους !

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων :

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 0-2 ...με τον φακό της ORAGIASPOR!

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης με την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού και Μέγ.Αλεξ. Αγίου Αθανασίου! 

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αγίου Αθανασίου με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Τουμαντζίδης (71΄) και Μπαμπασαλί (94') !

Έτσι πλέον οι ''ερυθρόλευκοι'' θα αντιμετωπίσουν στην ημιτελική φάση (σε διπλούς αγώνες) την Δόξα Βώλακα ενώ στο άλλο ζευγάρι θα ''κοντραριστούν'' ο Άρης Μικροχωρίου και ο Γ.Σ. Προσοτσάνης !

Παρακάτω δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα απο τον φακό της ''Ο'' που βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Αμισσού....

Β΄ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους! (Κυριακή 7/1/24 , 15:00)

 Το πρώτο σαββατοκύριακο του 2024 ορίστηκε απο την ΕΠΣ Δράμας , να διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική (11η) του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας !

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στους δύο ομίλους : 

Πέμπτη 21/12 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 0-2 : σπουδαία πρόκριση για τους ''ερυθρόλευκους'' ...που πέρασαν στα ημιτελικά του κυπέλλου !

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας ...με ένα ''στοιχειωμένο'' (αναβλήθηκε δύο φορές) παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου ...

Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα των Τουμαντζίδη (78΄) και Μπαμπασαλί (94΄) και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σαββάτο σε ένα δυνατό  ακόμα ματς (στον 1ο ημιτελικό) την Δόξα Βώλακα εκτός έδρας !

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Δόξα 2016 - ΑΕΚ 2-7 (Ποδόσφαιρο Σάλας Γυναικών) ....με τον φακό της ORAGIASPOR !

Ιστορικό στιγμή για την οικογένεια της Δόξας 2016 που έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο γυναικείο πρωτάθλημα σάλας σε δραμινό έδαφος !

Αντίπαλος η περυσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ απο την οποία η δραμινή ομάδα ηττήθηκε με σκορ 2-7 (ημιχ. 1-4) και έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά απο ένα σερί πέντε νικών σε ισάριθμα παιχνίδια !

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''τελευταία στροφή'' του Α' γύρου....λίγο πριν βγεί ο χρόνος! (Σαββάτο 30/12 , 15:00)

 Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Α΄Κατηγορίας ''προ-ανήγγειλε'' η ΕΠΣ Δράμας  , με την δημοσιοποίηση του προγράμματος της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου ...η οποία θα διεξαχθεί - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το επόμενο Σάββατο 30/12 και ώρα 15:00 μ.μ. !

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων : 

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : στα ημιτελικά ο Άγιος Αθανάσιος (0-2 στην Νέα Αμισσό) !

 Ολοκληρώθηκε και τυπικά η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης με την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού και Μέγ.Αλεξ. Αγίου Αθανασίου! 

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αγίου Αθανασίου με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Τουμαντζίδης (71΄) και Μπαμπασαλί (94') !

Γ' Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 16ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημειώθηκαν 34 γκολ (φετινό ρεκόρ παραγωγικότητας) και έτσι φθάσαμε στα 371 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!


Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Δόξα Δράμας έπειτα απο αρκετό καιρό έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και συνέτριψε με σκορ 6-0 την Αναγ. Επανωμής ...μειώνοντας έτσι την διαφορά απο τις θέσεις παραμονής στους τέσσερις βαθμούς ενώ πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη...

Καβάλα (2-0 το Άβατο) ...Χρυσούπολη (3-0 α.α. την Σαρακήνα) και Πανθρακικός (0-4 μέσα στον Πετεινό) συνέχισαν με νίκες στην μάχη της κορυφής...

Σημαντικές νίκες για Κρηστώνη (1-2 μέσα στο Παραλίμνιο)  και Βέροια (2-1 τον Θερμαϊκό) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...