ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων...

Στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού και σήμερα είχε ρεπό , σημειώθηκαν 10   γκολ και έτσι φθάσαμε στα  43  τέρματα απο την αρχή του ειδικού πρωταθλήματος..

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

 Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων   και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr  σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά :

Σάκης Βαλαβάνης : ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Μέχρι σήμερα είμασταν περήφανοι για τον Δραμινό προπονητή Σάκη Βαλαβάνη ο οποίος οδήγησε την Δράμα'86 στα πιο λαμπρά μονοπάτια της ιστορίας της στο ελληνικό χάντμπολ και όχι μόνο!

Απο σήμερα είμαστε ιδιαιτερα υπερήφανοι που Ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ έγινε αφορμή να ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 9ο) : ...της ''ανατροπής το ανάγνωσμα'' ! Όλες οι ανατροπές σκορ στο φετινό πρωτάθλημα

 Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο ένατο  (9ο) μέρος θα ασχοληθούμε με την ενότητα των ανατροπών στα σκορ που έγινα στο φετινό πρωτάθλημα !

Η ομάδα που έκανε τις περισσότερες ανατροπές ηταν η Νέα Αμισσός η οποία ανέτρεψε πέντε φορές σκορ στο οποίο βρέθηκε πίσω και ακολούθησε με τέσσερις φορές η Α.Ε. Αμπελοκήπων!

Πάμε όμως να δούμε στον σχετικό πίνακα όλες τις ανατροπές των σκορ :

Κυριακή 19/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ακαδημία Δόξας Πετρούσας : έτοιμα τα ''αετόπουλα'' να πετάξουν στο διεθνές τουρνουά ELITE NEON CUP!

 Aντιμέτωπη με μια ακόμη μεγάλη πρόκληση είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Δόξας Πετρούσας !

Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας στην κατηγορία Κ14 θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ELITE NEON CUP που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο το τριήμερο 24-26 Μαϊου !

Α.Ε. Αμπελοκήπων : συνεχίζουν και την νέα χρονιά στα ''κιτρινόμαυρα'' Άλλα και Αμανατίδης!

 Με δύο ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Α.Ε. Αμπελοκήπων εν΄όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Οι Χρήστος Αμανατίδης και Γιάννης  Άλλα συμφώνησαν με την ομάδα του Κραχτίδη και έτσι θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας !

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της δραμινής ομάδας:

ΕΠΣ Δράμας : πρωταθλητής Κ14 ο Αίαντας Δράμας!

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 η αγωνιστική περιόδος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και μετά την Δόξα Πετρούσας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ12 ....τώρα ήταν η σειρά του Αίαντα Δράμας να ανακυρηχθεί πρωταθλητής στην αντίστοιχη κατηγορία Κ14!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ''Άγιαξ'' :

HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο!

Βέβαια στην σειρά αυτή των αγώνων το ενδιαφέρον μας στρέφεται στους αγώνες της Δράμας'86 κόντρα στον Ολυμπιακό με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 22/5 (Τετάρτη) ενώ στις 29/5 (Τετάρτη) η σειρά επιστρέφει στην Δράμα...

Σάββατο 18/5 : οι αθλητικές μετάδοσεις της ημέρας!

 

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : τριπλή ανανέωση ποδοσφαιριστών για τον ''Άγιαξ'' !

  Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Αίαντα Κερ. Αρκαδικού εν'όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρεί μετά απο μια τριετία τον ''Άγιαξ'' στα ΄΄μεγάλα σαλόνια ΄΄ του δραμινού ποδοσφαίρου!

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' ανανέωσαν την συνεργασία τους με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας :

Μακεδονικός Αλιστράτης : παρελθόν απο τις ακαδημίες των ''πρασίνων'' ο Άντώνης Παπάζης!

 Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες απο την καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής του Μακεδονικού Αλιστράτης ο μέχρι πρότινος προπονητής των ''πρασίνων'' Αντώνης Παπάζης ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους...

Έτσι κλείνει μετά απο έναν χρόνο ένας πετυχημένος κύκλος συνεργασίας που έφερε τις ακαδημίες των ''πρασίνων'' στο προσκήνιο..

Άρης Μικροχωρίου : συνεχίζουν και την νέα χρονιά οι ''τρεις σωματοφύλακες''!

 Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Άρη Μικροχωρίου εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-25 που θα βρεί τους ''κιτρινόμαυρους'' για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ΕΠΣ Δράμας και η δραμινή ομάδα ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες ανανεώσεις που δεν είναι άλλες απο αυτές των φετινών αρχηγών της !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κιτρινόμαυρων'' :

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Παρασκεύη 17/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 8ο) : οι ''επιθετικές πολυφωνίες'' των 14 ''μονομάχων'' ! Σκόρερς ανα ομάδα

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο όγδοο (8ο) μέρος θα ασχοληθούμε με την ενότητα των ''επιθετικών πολυφωνιών'' των ομάδων ...δηλαδή των σκόρερς ξεχωριστά ανα ομάδα...

Οι ομάδες που είχαν την μεγαλύτερη ''πολυφωνία'' ήταν η Προσοτσάνη (17) και ο Βώλακας (16 + 1 αυτογκολ)  με 17 διαφορετικούς σκόρερς ενώ απο την αντίθετη πλευρά ο Καλαμώνας πήρε τα 27 γκολ απο επτά διαφορετικούς σκόρερς!

Άρης Φωτολίβους : συνεχίζει και την νέα χρονιά με τον Στράτο Κονταξή!

 Με τον Στράτο Κονταξή στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί και την νέα χρονιά ο Άρης Φωτολίβους , ο οποίος περιμένει την λήξη των μπαραζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται...

Αν η Νέα Αμισσός καταφέρει να ανέλθει (με τις λίγες μαθηματικές ελπίδες που έχει αυτή την στιγμή) τότε θα αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία...σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνίζεται στην Β΄Κατηγορία ..

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''καναρινιών'' :

Άρης Μικροχωρίου : νέος προπονητής ο Λάζαρος Μουρατίδης!

Με τον Λάζαρο Μουρατίδη θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας ο Άρης Μικροχωρίου!

Μια σημαντική κίνηση για τους ''κιτρινόμαυρους'' που δείχνουν τις προθέσεις τους για την νέα χρονιά , δίνοντας τα ''κλειδιά'' σε έναν προπονητή που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σημαντικά δείγματα γραφής τόσο στην Α.Ε. Κυργίων όσο και στην Α.Ε. Καλαμπακίου που εργαζόταν μέχρι πρότινος και με την οποία κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών του Νομού μας πριν δύο χρόνια!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Μόλις πέντε (5) γκολ σημειώθηκαν στην 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο ειδικό πρωτάθλημα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 33 τέρματα απο την αρχή της ειδικής διαδικασίας...

Παρακάτω δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας των σκόρερς :

Άρης Πηγών - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-0 : τα στιγμιότυπα και η συνέντευξη τύπου! (vid)

 Tην ήττα γνώρισε στην Καβάλα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 1-0 απο τον Άρη Πηγών , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων..

Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο το Καβάλα Πάμε Γήπεδο) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης...καθώς και την συνέντευξη τύπου..

Άρης Πηγών - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-0 : οι φωτοστιγμές της αναμέτρησης!

 Tην ήττα γνώρισε στην Καβάλα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 1-0 απο τον Άρη Πηγών , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων..

Δείτε παρακάτω φωτοστιγμές της αναμέτρησης , μέσα απο το φακό της καλής φίλης Χριστίνας Γεωργιάδου (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό) ...

Δόξα Δράμας : επίσημο το ενδιαφέρον του Άγγελου Καλλινικίδη στην Γ.Σ. ....κάλεσε την υπαρχουσα διοίκηση ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ !

Μέσα σε τεταμένο  κλίμα εντάσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης , η ετήσια Γ.Σ. της ερασιτεχνικής Δόξα Δράμας !

Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που εμφανίσθηκε δημόσια ο Άγγελος Καλλινικίδης ο οποίος εξέφρασε επίσημα πλέον το ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

 Με την 4η αγωνιστική (την 2η στον 4ο όμιλο) συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων...

Σε 23 αναμετρήσεις σημειώθηκαν 72 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 246 τέρματα απο την αρχή της ειδικής διαδικασίας...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Άρης Πηγών - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-0 : φιλότιμη προσπάθεια απο τους Δραμινούς...που είδαν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται στο 95΄!

 Tην ήττα γνώρισε στην Καβάλα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 1-0 απο τον Άρη Πηγών , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων..

Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε στους δύο βαθμους και είδε πλέον τις μαθηματικές ελπίδες της να ελαχιστοποιούνται ενώ απο την άλλη πλευρά οι Καβαλιώτες ανέβηκαν στους έξι βαθμούς και μπήκαν στο ''κόλπο της ανόδου''....

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 η ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού , σημειώθηκαν  μόλις πέντε (5) γκολ και έτσι φθάσαμε στα  33  τέρματα απο την αρχή του ειδικού πρωταθλήματος..

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο τουρνουά ακαδημιών του Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου! (pics)

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε , το 8ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου!

Μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα απο 1200 παιδιά - αθλητές , με συνολικά 105 τμήματα απο 33 ακαδημίες!

Superleague 2 : LIVE SCORES η 9η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Τετάρτη 15/5 , 16:00)

 Με  την 9η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 15/5  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !


Αναλυτικά :

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 4ης αγωνιστικής! (Tετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται  σήμερα  Τετάρτη 15/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων   και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr  σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά :

EΠΣ Δράμας : απονομή τροπαίου στην πρωταθλήτρια Κ12 Δόξα Πετρούσας! (vid)

 Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Πετρούσα η απονομή του πρωταθλήματος Κ12 στην πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Πετρούσας!

Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργος Τόλιος και ο γεν.γραμματέας Δημήτρης Αθανασιάδης!

Τετάρτη 15/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Kύπελλο Ελλάδος 2024-25 : οι πιθανοί αντίπαλοι της Δόξας Βώλακα στην 1η φάση!

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/5 , το παζλ των πιθανών  αντιπάλων της Δόξας Βώλακα (κυπελλούχος ΕΠΣ Δράμας)  στην 1η φάση του ερχόμενου Κυπέλλου Ελλάδος ,όπως προκύπτει μέσα απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Αργύρη Τσιγγενόπουλου (sportsup.gr)  .

Συγκεκριμένα οι ''Μαυραετοί'' θα ξανα-βρεθούν κάπου στα τέλη Αυγούστου στην διοργάνωση (πέρυσι είχαν αποκλειστεί απο την Χανιώτη) για να αντιμετωπίσουν έναν εκ των παρακάτω τροπαιούχων των υπολοίπων Ενώσεων :

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : οι πέντε πρώτες ανανεώσεις !

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Αίαντα Κερ. Αρκαδικού εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρεί μετά απο μια τετραετία και πάλι τον ''Άγιαξ'' στα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου!

Έτσι οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τις πέντε πρώτες ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών που βοήθησαν ώστε να ανέλθει η ομάδα στην Α΄Κατηγορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινης ομάδας : 

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 7ο) : τα 11 χατ-τρικ...το ένα καρέ....και οι 37 ''διπλό-σκόρερς''!

 Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο έβδομο (7ο) μέρος θα ασχοληθούμε με την ενότητα των χατ-τρικ ...του μοναδικού καρέ (4 τέρματα) αλλά και των ''διπλό-σκόρερς'' (δηλαδή αυτοί που σκόραραν δύο γκολ σε ένα ματς!

Συνολικά σημειώθηκαν 11 χατ-τρικ ...τα τρία εκ των οποίων πέτυχε ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος Θοδωρής Καλλέργης της Δόξας Πετρούσας!

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής! (Τετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων..

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Δράμας ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας και συγκεκριμένα στις γειτονικές Πηγές Καβάλας κόντρα στον τοπικό Άρη όπου στοχεύει μόνο στην νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου!

A.E. Eυόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  Την ήττα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού με σκορ 2-1 με αντίπαλο την Α.Ε. Ευόσμου , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική!

Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την ORASI TV του καλού φίλου Άγγελου Χάνου) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο την αρχή της ειδικής διαδικασίας !

Παρακάτω δείτε πως διαμορφώθηκε ο πίνακας των σκόρερς :

Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : ''είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου ...απαιτούμε τον σεβασμό απο τους υπευθυνους''! (vid)

 Την ήττα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού με σκορ 2-1 με αντίπαλο την Α.Ε. Ευόσμου , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική!

Δείτε στο παρακάτω video τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των ''κιτρινόμαυρων'' Γιώργος Πολυχρονίδης , στον καλό φίλο Δημήτρη Τσιάρα..

Δόξα 2016 - Λεοντικός Κηφισιάς 1-1 : πανηγυρίζουν την επιστροφή τους οι Δραμινές στην Α΄Εθνική Γυναικών!

 Την επιστροφή της ...στα ''μεγάλα σαλόνια'' του γυναικείου ποδοσφαίρου πανηγυρίζει απο το απόγευμα της Κυριακής η Δόξα 2016 !

Η δραμινή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο τον Λεοντικό Κηφισιάς με σκορ 1-1 σε έναν αγώνα που διεξήχθη και πάλι στο γήπεδο ''Παντελής Μαγουλάς'' στον Βόλο!

Δευτέρα 13/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 3ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

Με 23 αγώνες συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Σημειώθηκαν 64 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 174 τέρματα απο την αρχή της ειδικής διαδικασίας!

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Α.Ε. Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1 : oι φωτοστιγμές της αναμέτρησης!

 Την ήττα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού με σκορ 2-1 με αντίπαλο την Α.Ε. Ευόσμου , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική!

Παρακάτω δείτε φωτοστιγμές της αναμέτρησης μέσα απο τον φακό της καλής φίλης Ελένης Ευστρατίδου , την οποία ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό !

A.E. Eυόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1 : δικαιούται το θετικό αποτέλεσμα ...το οποίο στέρησε ο διαιτητής!

 Την πρώτη της ήττα ...στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Δράμας ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που ηττήθηκε με σκορ 2-1 απο την Α.Ε. Ευόσμου...

Η δραμινή ομάδα που δεν απειλήθηκε σχεδόν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα και ''κοίταξε στα μάτια'' ακόμα ένα φαβορί (μετά τον Ηρακλή Αμμουδιάς) με πολλαπλάσιο μπατζετ είδε τον διαιτητή Ασλανίδη εκ Πιερίας να μην αποβάλλει τον παίκτη των γηπεδούχων στο πέναλτι της Νέας Αμισσού (τελευταίος παίκτης ο Κυριακίδης όταν ανέτρεψε τον Βακιρτζή) και να δίνει αυστηρό πέναλτι στην κόντρα Βραμέντζαλη - Ξανθόπουλου στο 57΄απο το πέναλτι το οποίο προήλθε η ανατροπή των Θεσσαλονικέων...

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 3ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/5 η ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει η δραμινή πρωταθλήτρια ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού , σημειώθηκαν  7 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο την αρχή του ειδικού πρωταθλήματος..

ΑΕ Ευόσμου - ΠΑΟΠ Ν.Αμισσού...LIVE STREAMING! (Κυριακή 12/5 , 17:00)

 Δύσκολη έξοδος για την δραμινή πρωταθλήτρια , τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού , ο οποίος ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Α.Ε. Ευόσμου , για την 3η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ΄Εθνική!

Η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία με τον καλό φίλο Αγγελο Χάνου και το ORASI TV σας δίνει την δυνατότητα να δείτε σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση στο παρακάτω link!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5 , 17:00)

 Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται  σήμερα  Κυριακή 12/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων   και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr  σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά :

Eθνικός Αστ. Καλλιφύτου : συνεχίζει με Κυριάκο Καρίπη και την νέα χρονιά...με νέο γενικό αρχηγό...οι πρώτες 16 ανανεώσεις!

 ''Σήκωσαν μανίκια'' στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου εν΄όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρεί τους ''ροσομπλού'' μετά απο λίγα χρόνια στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας!

Έτσι ανακοίνωσαν ότι συνεχίζει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο ''τιμόνι'' ο Κυριάκος Καρίπης ...τις πρώτες 16 ανανεώσεις + μία επιστροφή καθώς και τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας :

Κυριακή 12/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Το ''αντίο'' του Γιάννη Κεφαλαδέλη στον Ορφέα Χωριστής!

 Το δικό του ξεχωριστό ''αντίο'' μέσω της ''Ο'' είπε ο προπονητής Γιάννης Κεφαλαδέλης ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στις ακαδημίες των ''κυανολεύκων'' !

Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή :

Ηρακλής Αμμουδιάς - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1-0 : νίκησε υπο το βλέμμα του ''θείου απο το Αμέρικα'' και πλησίασε την άνοδο!

 Με την αναμέτρηση Ηρακλή Αμμουδιάς - Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου άνοιξε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του ειδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στους πρωταθλητές των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική , μιας και οι Θρακιώτες την ερχόμενη Τρίτη 14/5 αγωνίζονται στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης απέναντι στον Πανθρακικό.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ζιάκα στο 29ο λεπτό , παρουσία του προέδρου της ομάδος Πέτρου Σισμάνη που ήρθε απο την Αμερική και έτσι έφθασαν τους επτά βαθμούς κάνοντας σημαντικό βήμα για την άνοδο!

Ορφέας Χωριστής : νέος προπονητής ο Ντίνος Τεγξίζογλου!

 Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Ορφέα Χωριστής εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου , με τους ''κυανόλευκους'' να δίνουν τα ''κλειδιά'' σε έναν προπονητή ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δείξει αξιόλογο έργο αναμορφώνοντας πρωτίστως την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων και εν συνεχεία τα τμήματα υποδομής των ''κιτρινόμαυρων'' !

Ο λόγος για τον Ντίνο Τεγξίζογλου ο οποίος αναλαμβάνει να ξαναβάλει τον ιστορικό Ορφέα στις ''ράγες'' των επιτυχιών έχοντας ώς άμεσους συνεργάτες τους Ανέστη Ιατρού (προπονητή τερματοφυλάκων) και την Βάλια Χατζήογλου (γυμνάστρια) !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας:

Σάββατο 11/5 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας!

 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 5ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 5η αγωνιστική  συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των...