ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Α' ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 28ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 28η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σε μια ακόμη παραγωγική ημέρα σημειώθηκαν 29 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 544 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Καλλίφυτος - Ξηροπόταμος 5-3 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....η κορυφή ''πήρε φωτιά'' μετά την ήττα του Βώλακα στην Χωριστή (3-2) και η Προσοτσάνη που είχε ''κέφια'' συνέτριψε με το εξωπραγματικό σκορ 9-0 την ουραγό Καλή Βρύση και ανέβηκε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+45 έναντι +38 του Βώλακα) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα....ενώ μόλις έναν βαθμό πίσω ακολουθεί η Χωριστή που πλέον μπήκε με αξιώσεις στην διεκδίκηση του τίτλου!

Στην ουρά....η Καλλίφυτος απο σήμερα πανηγυρίζει και μαθηματικά την παραμονή της μετά το ''αγγλικό σκορ'' 5-3 επί του Ξηροποτάμου ενώ στον ''τελικό επιβίωσης'' το Δοξάτο στο...παρά επτά (83΄) πήρε το ντέρμπι με το Νευροκόπι (1-0) και ανέβηκε αυτό αντί των Ακριτών στην θέση των μπαράζ!!!!

Στα υπόλοιπα ματς...βαθμούς και γκολ (1-1) μοιράστηκαν Νέα Αμισός - Καλαμπάκι και Άγιος Αθανάσιος - Πετρούσα ενώ τέλος ο Άρης Καλαμώνα με δύο τέρματα του αειθαλή Στέφανου Ιωαννίδη επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Μακεδονικού Αλιστράτης και ''σκαρφάλωσε'' στην 7η θέση !


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη προ-τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  :






Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...