ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 24ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 25η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν  16  γκολ και έτσι φθάσαμε στα  473 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...η Προσοτσάνη στις καθυστερήσεις ανέτρεψε για μια ακόμη φορά αποτέλεσμα και με την νίκη της με σκορ 1-2 μέσα στην Καλλίφυτο ...προσπέρασε τον Βώλακα στην βαθμολογία !

Ο Ορφέας Χωριστής  επικράτησε με σκορ 1-0 επί της Νέας Αμισσού και πλησίασε στους  πέντε  βαθμούς απο την κορυφή ενώ την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη ''ταξιδεύει'' στην Προσοτσάνη ...την ίδια στιγμή που λίγα χιλιόμετρα βορειότερα θα ''κοντράρονται'' Πετρούσα και Βώλακας !!!!

Σημαντική νίκη για τον Άρη Καλαμώνα με σκορ 3-1 επί των Αμπελοκήπων με τους γηπεδούχους να φθάνουν πλέον στους 31 βαθμούς και να παίρνουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ...ενώ σημαντικό διπλό και δώρο στον προπονητή τους Λάζαρο Μουρατίδη για την ονομαστική του εορτή  πέτυχαν οι παίκτες του Καλαμπακίου που έφυγαν απο την Πετρούσα με σκορ 0-3 επί της τοπικής Δόξας !

Ο Άγιος Αθανάσιος με πέναλτι του Παπαζώτου στο φινάλε ''λύγισε'' τον μαχητικό Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 1-0 ενώ ο Μακεδονικός Αλιστράτης ήταν ο νικητής στο ''ντέρμπι των ουραγών'' με σκορ 2-0 επί της Καλής Βρύσης και πλησίασε στους επτά βαθμούς απο την θέση των μπαράζ έξι στροφές πριν το τέλος....

(Χ)ρυσό βαθμό στην μάχη της παραμονής πήραν οι Φίλιπποι Δοξάτου στον Ξηροπόταμο απο τον τοπικό Μέγα με σκορ 1-1 και πλησίασαν στους δύο βαθμούς το Νευροκόπι που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην θέση των μπαράζ !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη εμβόλιμη αγωνιστική την ερχόμενη Μεγ.Τετάρτη έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) : 

 




 


Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο τ...