ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΣ Δράμας : σέντρα στις 17 για την Α΄Κατηγορία ....18/9 η 1η φάση του Κυπέλλου! Πιθανός κίνδυνος αναστολής πρωταθλημάτων (σε όλη τη χώρα) αν δεν τα βρούν για το Μητρώο Αυγενάκης - ΕΠΟ !!!

 Αλλαγή δεδομένων στην έναρξη των τοπικών διοργανώσεων της ΕΠΣ Δράμας , μετά το τελευταίο Δ.Σ. της δραμινής λίγκας!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες - αφού απομένει η επίσημη ανακοίνωση , η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας μετατίθεται κατα μία εβδομάδα αργότερα ...και θα πραγματοποιηθεί στης 17/9 αντί 10/9 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Την επόμενη ημέρα , 18/9 θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του κυπελλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας  ενώ η πρεμιέρα της Β΄Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 αντί 18/9 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τώρα όσον αφορά την κλήρωση των πρωταθλημάτων και κυπέλλου , θα διεξαχθεί πιθανότατα μέσα στο επόμενο σαββατοκύριακο (10-11/9) καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η συνάντηση ΕΠΣ - σωματείων.

Βέβαια κανένας δεν πρέπει να παραβλέπει το ενδεχόμενο αν δεν τα βρουν στην επικείμενη συνάντηση ΕΠΟ - Αυγενάκη για το θέμα του μητρώου ...η πρώτη να αναστείλλει όλα τα πρωταθλήματα!EURO 2024 : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο! Αποτελέσματα και βαθμολογία

  Oλοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 1η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Euro 2024 που διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας ! H Iσπανία νωρίτερ...