Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΣ Δράμας : σέντρα στις 17 για την Α΄Κατηγορία ....18/9 η 1η φάση του Κυπέλλου! Πιθανός κίνδυνος αναστολής πρωταθλημάτων (σε όλη τη χώρα) αν δεν τα βρούν για το Μητρώο Αυγενάκης - ΕΠΟ !!!

 Αλλαγή δεδομένων στην έναρξη των τοπικών διοργανώσεων της ΕΠΣ Δράμας , μετά το τελευταίο Δ.Σ. της δραμινής λίγκας!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες - αφού απομένει η επίσημη ανακοίνωση , η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας μετατίθεται κατα μία εβδομάδα αργότερα ...και θα πραγματοποιηθεί στης 17/9 αντί 10/9 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Την επόμενη ημέρα , 18/9 θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του κυπελλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας  ενώ η πρεμιέρα της Β΄Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 αντί 18/9 που ίσχυε μέχρι τώρα.

Τώρα όσον αφορά την κλήρωση των πρωταθλημάτων και κυπέλλου , θα διεξαχθεί πιθανότατα μέσα στο επόμενο σαββατοκύριακο (10-11/9) καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η συνάντηση ΕΠΣ - σωματείων.

Βέβαια κανένας δεν πρέπει να παραβλέπει το ενδεχόμενο αν δεν τα βρουν στην επικείμενη συνάντηση ΕΠΟ - Αυγενάκη για το θέμα του μητρώου ...η πρώτη να αναστείλλει όλα τα πρωταθλήματα!Xανιώτης - Δόξα Δράμας 2-1 : έμεινε μακριά απο την νίκη ....και χρειάζεται αντίδραση πριν είναι αργά !

 Την ήττα γνώρισε η Δόξα Δράμας στην Χαλκιδική με σκορ 2-1 απο τον Α.Ο. Χανιώτη , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθ...