Συνεχίζεται η ''εξαγωγή ταλέντων'' απο την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Δόξας Πετρούσας προς τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και τελευταία περίπτωση είναι η μεταγραφή τριών (3) ακόμα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προς την Κ15 του Πανσερραικού!
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :
Με μεγάλη χαρά και ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια, ανακοινώνουμε τη μεταγραφή τριών ακόμη παιδιών της Ακαδημίας μας στην Κ15 του Πανσερραϊκού.
Συγκεκριμένα οι: Γιάννης Ούσιος ,Γιώργος Ούσιος και Κωνσταντίνος Γαιδατζης (γεννηθέντες 2012)ανοίγουν ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική τους πορεία.
Τρία παιδιά από έξι χρόνων στην Ακαδημία που ξεχώρισαν για την ικανότητα, το ταλέντο και την αγωνιστική τους ποιότητα.
Η εργατικότητα, η συνέπεια, η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, ο σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τον προπονητή τους και η καθημερινή τους διάθεση να γίνονται καλύτεροι είναι αυτά που τους έφεραν μέχρι εδώ.
Για εμάς, η μεγαλύτερη επιτυχία μιας Ακαδημίας δεν είναι απλώς να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Είναι να διαμορφώνει χαρακτήρες και να δίνει στα παιδιά τα εφόδια για να προχωρήσουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο.
Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Σαρριδη Σωτήρη Sarridis Sotiris ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Γιάννη, Γιώργο, Κωνσταντίνε, σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας υγεία, δύναμη, πίστη και πολλές επιτυχίες στο νέο σας ξεκίνημα!
Να συνεχίσετε να δουλεύετε, να ονειρεύεστε και να αγωνίζεστε με την ίδια ψυχή.
Είμαστε περήφανοι για εσάς.
Το ταξίδι σας τώρα αρχίζει!
Καλή επιτυχία στην Κ15 του Πανσερραϊκού.