Ελπίς Δράμας : τα πεπραγμένα του πρώτου τριμήνου ζωής!

Τρίμηνος απολογισμός του Γυμναστικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΛΠΙΣ 1922.


Έχουν περάσει οι τρεις πρώτοι μήνες από την ίδρυση (Απρίλιος 2026) του Συλλόγου μας.

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκαν με πλήρη διαφάνεια, οι πρώτες εκλογές για ανάδειξη του ιστορικού πλέον πρώτου ΔΣ του Συλλόγου και άμεσα έγινε και η συγκρότηση του σε σώμα, οργανώσαμε εκδήλωση για την ιστορία του Δραμινού ποδοσφαίρου με βραβεύσεις παλαιμάχων, τιμήσαμε, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο των προγόνων μας, την 19η Μαϊου και προχωρήσαμε στην τυπική και ουσιαστική οργάνωση του Συλλόγου και των τμημάτων του.

Επιγραμματικά, το ποδοσφαιρικό τμήμα, εγγράφηκε στην ΕΠΣΔ και στην ΕΠΟ, ενώ ήδη στελεχώνεται και προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την συμμετοχή του στις αθλητικές διοργανώσεις.

Το τμήμα Volleyball οργανώνεται διοικητικά και αγωνιστικά για την συμμετοχή του στην Β' Εθνική ανδρών και στην λειτουργία αναπτυξιακού Τμήματος.

Πανέτοιμη να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο είναι και η Επιτραπέζια αντισφαίριση.

Σε πλήρη λειτουργία είναι ήδη το τμήμα "Γυμναστική αίθουσας - μαζικός αθλητισμός - αγώνες μεγάλων αποστάσεων".

Το τμήμα "ΑΜΕΑ - προσαρμοσμένης άθλησης για άτομα με ήπιες κινητικές δυσκολίες" έχει στελεχωθεί ήδη με πιστοποιημένη προπονήτρια και οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα για να είναι και αυτό σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο.

Η Σκοποβολή με αεροβόλο (ενηλίκων και αναπτυξιακό) είναι σε αναμονή ρύθμισης θεμάτων με την Ομοσπονδία για να ξεκινήσει το Φθινόπωρο η λειτουργία του στην Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα Judo (αναπτυξιακό) σύντομα θα έχει ολοκληρώσει την στελέχωση του για να ξεκινήσουν οι πρώτες σχετικές ανακοινώσεις.

Τέλη Αυγούστου θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χορευτικού τμήματος, το οποίο είναι πανέτοιμο να ξεκινήσει.

Με υπομονή προχωράνε τα αναγκαία βήματα για την οργάνωση της αυτόνομης θεατρικής μας ομάδας, όμως σύντομα θα ανακοινωθεί η πρώτη θεατρική παράσταση που θα οργανώσει το Τμήμα, τέλη Σεπτεμβρίου στο Μεγάλο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου.

Τέλος, το Τμήμα Εικαστικών, προετοιμάζεται και αυτό για να δώσει το δικό του στίγμα στα δρώμενα της πόλης μας

Επιδιώκουμε την σύνδεση μας με την τοπική κοινωνία, καθώς και τη σύζευξη του αθλητισμού με τον πολιτισμό.

Είναι δικαιολογημένα τα όποια συγχαρητήρια δόθηκαν προς όλα τα μέλη μας που συνέβαλλαν για να γίνουν όλα αυτά, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 

Επίσης αισθανόμαστε την υποχρέωση να δώσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους μας έχουν στηρίξει στη τρίμηνη αυτή μας διαδρομή.

Το συλλογικό πνεύμα σε κάθε σωματείο αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την επίτευξη των κοινών στόχων και βασίζεται στην ικανότητα των μελών να παραμερίζουν τον προσωπικό εγωισμό και να συνεργάζονται με κοινό όραμα.

Ο πολιτισμός συναντά τον αθλητισμό!


Έλα στην οικογένεια μας!