Α.Ε. Καλής Βρύσης : ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή!

Με τον Άγγελο Χατζησαρόγλου να ντεμπουτάρει στην προπονητική σε επίπεδο ανδρικής ομάδας η Α.Ε. Καλής Βρύσης θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας : 

Η ΑΕ Καλής Βρύσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή (κάτοχος πτυχίου UEFA C) κ. Άγγελο Χαρζησαρόγλου.


Μετά από συζητήσεις διαπιστώθηκε η κοινή φιλοσοφία για τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και δώσαμε τα χέρια.

Ο Άγγελος είναι νεαρός προπονητής όμως έχει να επιδείξει σπουδαίο προπονητικό έργο δουλεύοντας με νεαρούς ποδοσφαιριστές,Άνθρωπος με ήθος κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Καλής Βρύσης τον Άγγελος Χατζησαρόγλου και ευχόμαστε πρώτα υγεία σε όλους και επιτυχίες.

Ξεκινά άμεσα και ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην φωτογραφία ο προπονητής μας Άγγελος Χατζησαρόγλου με τον γενικό γραμματέα της ομάδος μας Αντώνιο Κάλλια




Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερα νέα για την ομάδας μας.




Ευχόμαστε σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο καλή έναρξη σεζόν 2026-2027 χωρίς τραυματισμούς και δύναμη στους αφανής ΗΡΩΕΣ του ερασιτεχνικού αθλητισμού τους παράγοντες που αφιερώνουν ατελείωτο χρόνο για τις ομάδες.




Η Καλή Βρύση σήμερα γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας,χρόνια Πολλά και ευλογημένα σε όλο τον κόσμο.




Σας ευχαριστούμε πολύ




Με εκτίμηση




Το ΔΣ

ΑΕ Καλής Βρύσης