Ανακοινώθηκαν απο την ΕΠΣ Δράμας οι προκηρύξεις των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2026-27!
Όσον αφορά την Α΄Κατηγορία αυτή θα διεξαχθεί με 12 ομάδες πλέον όπου θα χωριστουν μετά την ολοκλήρωση της 1ης φάσης (22 αγωνιστικές) σε play-offs και play-out .
Στην 2η φάση του πρωταθλήματος οι πρώτες έξι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς τους όπου θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικών όπου ο 1ος , 2ος και 3ος της κανονικής διάρκειας θα δώσουν τρείς αγώνες εντός και δύο αγώνες εκτός έδρας ενώ αντίστοιχα ο 4ος , 5ος και 6ος θα δώσουν δύο αγώνες εντός και τρεις αγώνες εκτός έδρας.
Ο πρωταθλητής θα οδηγηθεί σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των Ενώσεων για μια θέση στην Γ΄Εθνική Κατηγορία!
Στον αντίποδα τώρα οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν με το ίδιο συστημα , όπου ο 11ος και ο 12ος της τελικής βαθμολογίας θα υποβιβασθούν απευθείας στην Β΄Κατηγορία ενώ ο 10ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 3ο της Β΄ΕΠΣ Δράμας!
Το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας θα αρχίσει το Σάββατο 12/9!
Β΄ΕΠΣ Δράμας
Στην Β΄Κατηγορία τώρα που θα αρχίσει την Κυριακή 20/9 δικαίωμα συμμετοχής έχουν 22 ομάδες (σε σύγκριση με την χρονιά που τελείωσε ... Νέα Αμισός Β΄ να αποτελεί παρελθόν , το Δοξάτο μέχρι στιγμής πολύ δύσκολα θα κατέβει ενώ απο την άλλη πλευρά οι Σιταγροί επανεμφανίζονται ενώ η Ελπίδα Δράμας 1922 θα ντεμπουτάρει στο ''χορτάρι'' !
Διαβάστε την προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΔΩ
Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Δράμας
Το Κύπελλο θα αρχίσει την Κυριακή 13/9!
Στην 1η φάση θα αγωνιστούν μόνο οι ομάδες της Β΄Κατηγορίας που θα δηλώσουν προαιρετικά συμμετοχή ενώ απο την 2η φάση θα αρχίσουν να μπαίνουν υποχρεωτικά και οι ομάδες της Β΄Κατηγορίας!
Διαβάστε την προκήρυξη του κυπέλλου ΕΔΩ
Ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων ορίζεται η Δευτέρα 17/8 όπου οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους!
