Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων!
Ο απολογισμός των ομάδων της ΕΠΣ Δράμας ήταν εντυπωσιακός αφού τόσο οι Παίδες όσο και οι Νέοι γύρισαν απο τις Σέρρες με τα τρίποντα στις αποσκευές τους με το Ενωσιακό δίδυμο των Μούλη και Νίκου Γρηγοριάδη να είναι εμφανώς ευχαριστημένοι τόσο με την εμφάνιση όσο και με τα αποτελέσματα των ομάδων μας!
Οι Παίδες με εμφατική εμφάνιση και καλό ποδόσφαιρο συνέτριψαν την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών με σκορ 0-5 χάρη σε τέρματα των Μελισσινού (2) , Στοϊμενίδη , Στυλιανίδη και Γκόγκου!
Η σύνθεση των Παίδων :
Κότιος (60΄Κιάκος) , Ούσιος Ι. (60΄Μυλωνάς) , Δημητριάδης (60΄Κελέσογλου) , Μελισσινός (60΄Γαϊδατζής) , Ούσιος Γ. (60΄Γρηγοριάδης) , Στοϊμενίδης (50΄Νεραντζάκης) , Κάλλιας (40΄Γκόγκος) , Υψηλός (40΄Λαζαρίδης) , Στυλιανίδης (60΄Νιμπλιασβίλι).
Οι Νέοι τώρα με την σειρά τους ...παίζοντας ψυχωμένα κατάφεραν στις καθυστερήσεις να γυρίσουν το σκορ και να πάρουν την νίκη με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Στόϊκου και Μουστακίδη φθάνοντας έτσι τους επτά βαθμούς και βρίσκονται και αυτοί στην 3η θέση ενώ ο πρωτοπόρος Έβρος έχει 10β.!
Η σύνθεση των Νέων :
Μαλίκης , Τσαϊρίδης , Μπουργασλής , Στόϊκος , Μουστακίδης , Μυγδαλιάς , Αβράμης (60΄Τσελεμπίδης) , , Κατσιούρας , Κανθαρίδης , Δημητριάδης (75΄Πάππος) , Γαλεάδης (75΄Τσακπινίδης).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία
και η επόμενη αγωνιστική στις ηλικιακές κατηγορίες
Κ14 και Κ16 έχει ως εξής :
Κ14
Κ16