Δόξα Δράμας : ''σεφτέ'' στις μεταγραφικές προσθήκες!

Την πρώτη της μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε η Δόξα Δράμας εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής , αποκτώντας τον 18χρονο Χρήστο Τσαγκαλίδη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας : 

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την πρώτη φετινή μεταγραφική προσθήκη ποδοσφαιριστή καθώς από σήμερα ο Χρήστος Τσαγκαλίδης ανήκει στο εμψυχο υλικό της ομάδας μας.

Ο νεαρός (15/1/2007) και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής θεωρείται μία πολύ αξιόλογη επιλογή για την δεξιά πλευρά της αμυντικής διάταξης.


Γεννήθηκε στην Ανδριανή όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα με την τοπική ομάδα. 

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Γ.Σ. Προσοτσάνης και κατέληξε στο Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου όπου τα δύο τελευταία χρόνια κατέγραψε 51 συμμετοχές !

Ο ίδιος δηλώνει πολύ περήφανος και θέλει να ανταποδώσει την τιμητική επιλογή των ανθρώπων του συλλόγου μας που του δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα της Δράμας και παράλληλα να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι η αυριανή μέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά το θέμα των μεταγραφών.