ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Γ΄Εθνική : ματαιώθηκαν τα μπαράζ παραμονής απο το Διαιτητικό Δικαστήριο! ''Ελπίδα ζωής'' για την Δόξα Δράμας μετά την δήλωση απόσυρσης απο την Νίκη Ευκαρπίας ;

 Σημαντική εξέλιξη είχαμε στο θέμα των μπαράζ παραμονής ανάμεσα στους 11ους των ομίλων στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής !

Συγκεκριμένα το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την δικαίωση της προσφυγής απο τους Νίκη Ευκαρπίας , Αστέρα Πετρίτη , Προοδευτική και ΑΕΡ Αφάντου και κατα συνέπεια τα μπαράζ ανάμεσα τους ματαιώνονται!

Μια εξέλιξη όμως που δίνει το δικαίωμα στην Δόξα Δράμας να ελπίζει ότι θα είναι αυτή τελικά που θα πάρει την θέση της Νίκης Ευκαρπίας η οποία συνεχίζει να επιμένει στην δήλωση απόσυρσης απο τα εθνικά πρωταθλήματα!

Το τι ''μέλλει γενέσθαι'' θα φανεί τις επόμενες ημέρες και ώρες !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ : 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

A.E. Kαλαμπακίου : πρεμιέρα με ''νέο αίμα'' και πολλά όνειρα! (vid)

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας για την Α.Ε. Καλαμπακίου που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος...