ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Παύλος Μελάς Κουτσού 4-0 : ''έσπασε το ρόδι'' η δραμινή πρωταθλήτρια !

 Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την Γ΄Εθνική , νικώντας εύκολα τον Παύλο Μελά Κουτσού με το ευρύ σκορ 4-0 στα πλαίσια της 6ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής!

Έτσι η δραμινή πρωταθλήτρια έφθασε τους πέντε βαθμούς και θέλει την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην πρωτοπόρο και αδιάφορη Αλεξανδρούπολη να αποχαιρετήσει το μίνι-πρωτάθλημα με νίκη ώστε να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα με μια αξιόλογη πορεία στην διαδικασία αυτή όπου έδειξε να έχει περιθώρια για ακόμη μεγαλύτερη συγκομιδή!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...oι Δραμινοί μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Βακιρτζή.

Στο 33΄ο εκτελεστής του πρώτου γκολ (Βακιρτζής) έγινε δημιουργός και ο Τσιμισκίδης διαμόρφωσε το 2-0 το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη...ο Βακιρτζής ''τελείωσε'' το ματς πριν ξεκινήσει καλά-καλά το δεύτερο μέρος (48΄) για να έρθει στο 74΄ο Βραμέντζαλης να διαμορφώσει το τελικό σκορ (4-0)...


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού : 
Μιχαηλίδης , Κερεμίδης (ημιχ. Σουμπάκης) , Ιωσηφίδης , Λουκίδης , Βραμέντζαλης , Ζαγιάγκου (63΄Γρηγοριάδης) , Πουλας (76΄Μυτηλιναίος) , Αμανατίδης (80΄Μπιαζάκης Αχ.) , Τσιμισκίδης , Βακιρτζής , Αμαραντίδης (76΄Βασιλειάδης Π.) 



Παύλος Μελάς Κουτσού :
Λαπαδώνης , Σαμαράς (48΄Σεβαστάκης) , Σεβδίλης Ν.  , Τυριάκης , Στεπανιάν (48΄Σεβδίλης Π.) , Δεληωρίδης , Τεφίκογλου , Χριστοδούλου , Κούπας , Μιλκογλου , Μπιζάνης (ημιχ. Μουστάκης). 


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)


Photos : Ελένη Ευστρατίδου

Μακεδονικός Αλιστράτης : νέα μεταγραφική προσθήκη!

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Μακεδονικό Αλιστράτης εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας που απέκτησε τον Γιώργο Μελικί...