Δόξα 2016 - Λεοντικός Κηφισιάς 1-1 : πανηγυρίζουν την επιστροφή τους οι Δραμινές στην Α΄Εθνική Γυναικών!

 Την επιστροφή της ...στα ''μεγάλα σαλόνια'' του γυναικείου ποδοσφαίρου πανηγυρίζει απο το απόγευμα της Κυριακής η Δόξα 2016 !

Η δραμινή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο τον Λεοντικό Κηφισιάς με σκορ 1-1 σε έναν αγώνα που διεξήχθη και πάλι στο γήπεδο ''Παντελής Μαγουλάς'' στον Βόλο!

Έτσι οι Δραμινές έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες και εξασφάλισαν το ένα απο τα τρία εισιτήρια που δίνουν την άνοδο στην Α΄Εθνική Γυναικών!

Το σημαντικό γκολ για την Δόξα 2016 σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Σοφία Ηλιάδη στο 88' ισοφαρίζοντας το τέρμα που πέτυχε η Γεωργακοπούλου για τον Λεοντικό στο 43' .

Με το τέλος του αγώνα παίκτριες, προπονητές, γονείς και φίλαθλοι πανηγύρισαν όλοι μαζί μια σπουδαία προσπάθεια που είχε ως επιστέγασμα την άνοδο της δραμινής ομάδας !

Για άλλη μια φορά η Δόξα 2016 αγωνίστηκε με παίκτριες που ο μ.ο ηλικίας τους δεν ξεπέρασαν τα 18 έτη.

Απομένει ο τελευταίος αγώνας των μπαράζ απέναντι στην ομάδα του Φειδων Άργους την επόμενη Κυριακή για να τελειώσει μια χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη για την Δόξα 2016 η οποία πραγματοποίησε σημαντική ανανέωση κατά το προηγούμενο καλοκαίρι, έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας δεκατριών και δεκατεσσάρων χρονών να πάρουν χρόνο συμμετοχής σαν βασικές και κατάφερε να δείξει για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο γυναικών στο νομό μας ήταν είναι και θα είναι σε υψηλό επίπεδο....

Συγχαρητήρια στις παίκτριες , στο προπονητή Νίκο Τσιμπλίδη , στο προπονητικό team αλλά και σε όλους αυτούς τους γονείς και φιλάθλους που από τη πρώτη ημέρα ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.


Να σημειωθεί ότι για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιόγλου βρέθηκε δίπλα στην ομάδα μιας και ήταν στις κερκίδες του γηπέδου δίπλα σε όλους και όλες.


Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος ) :
Κυσσιδου Χρύσα, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Λαζαρίδου Μαριάνθη (58' Χιντζιδου Νικολέτα) , Μπαντή Βασιλική, Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη, Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα.