ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Άρης Πηγών - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-0 : φιλότιμη προσπάθεια απο τους Δραμινούς...που είδαν τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται στο 95΄!

 Tην ήττα γνώρισε στην Καβάλα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 1-0 απο τον Άρη Πηγών , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων..

Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε στους δύο βαθμους και είδε πλέον τις μαθηματικές ελπίδες της να ελαχιστοποιούνται ενώ απο την άλλη πλευρά οι Καβαλιώτες ανέβηκαν στους έξι βαθμούς και μπήκαν στο ''κόλπο της ανόδου''....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο Αρης Πηγών ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την Αμισσό και πήρε δίκαια την νίκη έστω και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα (95΄).

Του ακυρώθηκε γκολ στο 25΄, είχε δοκάρι στο 46΄ με τον Παντελίδη και έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 30’ και στο 80΄...

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημητριάδης Στέφανος με βοηθούς Τσιρώνα Σαραφιανό και Σκούτα Νίκο (Χαλκιδικής) ενώ παρατηρητής ο Παλάζης Κυριάκος της Ενωσης Σερρών.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
25΄σέντρα από τα πλάγια διώχνει με τις γροθιές ο τερματοφύλακας της Νέας Αμισσού που συγκρούεται με αμυντικό η μπάλα στρώνεται στον Ουζούνογλου που στέλνει στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται(διακοπή αγώνα πεσμένος ο τερματοφύλακας).
30΄σε θέση τετ-α-τετ ο Σαρηγιαννίδης αντί να τελειώσει μόνος του πασάρει που δεν προλαβαίνει όμως ο Αθανασάκης.
46΄από πλάγια πλασέ Παντελίδη η μπάλα βρίσκει το δοκάρι στο ριμπάουντ ο Αθανασάκης στέλνει αουτ.
80΄σουτ του Δουμάνη αποκρούει ο τερματοφύλακας της Νέας Αμισσού στρώνεται στον Παντελίδη που σουτάρει σε κενή εστία αλλά τελευταία στιγμή η μπάλα θα βρει τον Φραγκούλη και θα φύγει αουτ.
95΄σέντρα Μπαντάνη από δεξιά κεφαλιά Μαρκάκη στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του Αρη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ: Κυφωνίδης, ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ, Βουζουλίδης, Ζούλης, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΚΩΝΑΣ, Ουζούνογλου, Δουμάνης, Σαρηγιαννίδης(75΄Σαββαϊδης), Παντελίδης,Αθανασάκης(75΄Μαρκάκης).


ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΣΟΥ: Θεοδοσιάδης , Κερεμίδης (ημιχ. Αμαραντίδης) , Ιωσηφίδης , Σιλλός , Βραμέντζαλης , Πουλας , Αμανατίδης (88΄Μυτηλιναίος) , Ζαγιάγκου , Τσιμισκίδης , Βακιρτζής (75΄Γρηγοριάδης) , Προβατίδης .


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Γεμάτο από φιλάθλους το γήπεδο των Πηγών μεταξύ αυτών και περί τους 100 φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Αμισσό για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ζούλης και Φραγκούλης «αφόπλισαν» τον «συνήθη ύποπτο» Κυριάκο Βακιρτζή. Ολα τα λεφτά τώρα για τον Αρη Πηγών ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής την Κιυριακή 19/5 στην έδρα του με τον Ηρακλή Αμμουδιάς.
Πιθανή νίκη του εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση.


Επιμέλεια : Αλμπέρτο Παπαδόπουλος (Αθλητική Καβάλας)

Μακεδονικός Αλιστράτης : νέα μεταγραφική προσθήκη!

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Μακεδονικό Αλιστράτης εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας που απέκτησε τον Γιώργο Μελικί...