ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο...και να γράψουμε ιστορία''!

 Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ και ο προπονητής της δραμινής πρωταθλήτριας ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού κ. Πολυχρονίδης Γεώργιος έδωσε το ''στίγμα'' της φετινής προσπάθειας των ''κιτρινόμαυρων'' !

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε στην ''Ο'' : 

Σίγουρα αποτελεί τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την ομάδα τιμή που θα εκπροσωπήσουμε το δραμινό ποδόσφαιρο!

Μπαίνουμε στην διαδικασία των αγώνων με ενθουσιασμό αλλά και με σεβασμό στον αντίπαλο , με σκοπό να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και στο τέλος να κάνουμε ταμείο.

Σίγουρα το εναρκτήριο παιχνίδι έχει την δική του σημασία ωστόσο με την πολυάριθμη παρουσία των φίλων της ομάδος που έχουν προετοιμαστεί (εκτός της μεμονωμένης μετακίνησης ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία) έχουμε έναν λόγο παραπάνω να παλέψουμε για την νίκη.

Ο όμιλος έχει δυνατές ομάδες και εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στην τριάδα ώστε να γράψουμε ιστορία και να επιστρέψουμε στα εθνικά πρωταθλήματα μετά απο περίπου 30 χρόνια!

Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο τον κόσμο μας όσο και το δραμινό ποδοσφαιρόφιλο κοινό ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μην αφήσουμε μετά απο πολλές δεκαετίες το δραμινό ποδόσφαιρο χωρίς εκπροσώπηση στις εθνικές κατηγορίες!

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5)

 Επιστροφή στην δράση για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων την ερχόμενη Κυριακή 12/5 και η ΚΕΔ/Ε...