ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Απόλλων Νεροφράκτη - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β' 2-5 : καλό ποδόσφαιρο και επιστροφή στις νίκες για τους ''κιτρινόμαυρους'' ! (vid)

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την εφηβική ομάδα της Νέας Αμισσού που επικράτησε με σκορ 2-5 μέσα στον Νεροφράκτη επί του τοπικού Απόλλωνα , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους εννέα βαθμούς και πλησίασαν στον έναν βαθμό απο την κορυφή ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους τρείς βαθμούς...

''ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΡ'' ...οι 29 που βρήκαν σωστά τα σκορ !

 Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο ο διαγωνισμός της ''Ο'' ....''ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΡ'' όπου συμμετείχαν συνολικά 772 φίλοι και φίλες και κάποιο σκορ προέβλεψαν σωστά οι 29 !

Δείτε παρακάτω ανα αγώνα συμμετοχές και σωστές προβλέψεις ....πριν πάμε στην κλήρωση όπου ένας τυχερός φίλος ή φίλη θα κερδίσουν ένα αθλητικό φούτερ απο την LOTTO !

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Aίαντας Αρκαδικού - Φίλιπποι Δοξάτου 0-1 : έβαλαν ''φωτιά'' στην κορυφή οι ''νερατζούρι'' !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου που επικράτησαν με σκορ 0-1 επί του Αίαντα Αρκαδικού στο ουδέτερο γήπεδο του Φωτολίβους , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας...

Έτσι οι ''νερατζούρι'' έφθασαν στους εννέα βαθμούς και πλέον πλησίασαν στον έναν βαθμό απο την κορυφή ....όσους έχει και ο Αίαντας που γνώρισε την πρώτη του ήττα...

Ηρακλής Μυλοποτάμου : ''χώρισαν σαν φίλοι'' με τον Μιχάλη Μαχαιρίδη...νέος προπονητής ο Δημήτρης Βασιλειάδης!

 Παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Μυλοποτάμου αποτελεί απο το βράδυ της Δευτέρας ο μέχρι πρότινος προπονητής του ''Γηραιού'' Μιχάλης Μαχαιρίδης αφού αποφασίσθηκε η κοινή συναινέση λύση συνεργασίας των δύο πλευρών...

Β΄ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς ! (μετά την 4η αγωνιστική)

 Πενήντα έξι (56) γκολ σημειώθηκαν στους κυριακάτικους αγώνες της Β΄ΕΠΣ Δράμας και έτσι φθάσαμε στα 216 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Παρακάτω δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας των σκόρερς μετά το πέρας της 4ης στροφής...

Δόξα Δράμας : παρελθόν ο Κύπριος προπονητής (?) Μάριος Παναγιώτου !

 Παρελθόν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας ο Κύπριος προπονητής Μάριος Παναγιώτου που ''πλήρωσε το μάρμαρο'' των αποτυχημένων εμφανίσεων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος : 

ΚΑΟΔ – Αρετσού Καλαμαριάς 73-62:πρώτη νίκη για τους ''πράσινους'' !

Πρώτη νίκη για τον  ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λίγκ 1 που επικράτησε με σκορ 73-62 επί της Αρετσού Καλαμαριάς !

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ....με τους φιλοξενούμενους να έχουν τα ψηλά κορμιά μέσα στην ρακέτα...ωστόσο οι απαντήσεις των Δραμινών ερχόταν απο την περιφέρεια ...με το σκορ να είναι στο +3 (9-12) με το κλείσιμο της πρώτης περιόδου...

Δευτέρα 30/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας - Δόξα Δράμας 4-2 : οι ''Μαυραετοί'' εκπέμπουν ''SOS'' !

 Tρίτη συνεχόμενη ήττα για την ιστορική Δόξα Δράμας στην Μηχανιώνα αυτή την φορά με σκορ 4-2 απο τον τοπικό Ποσειδώνα και πλέον  συνεχίζει να κατρακυλά ολοένα και περισσότερο στον βυθό της βαθμολογίας...

Τα πράγματα έχουν πάρει δραματική τροπή και αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση ίσως τα αποτελέσματα να είναι καταστροφικά...

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 8ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής , το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημειώθηκαν 23 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 186 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου....

Στα αποτελέσματα της ημέρας ...η Δόξα Δράμας συνέχισε τον ''κατήφορο'' αφού ηττήθηκε ΚΑΙ στην Μηχανιώνα με σκορ 4-2 και πλέον τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν με επικινδυνες προοπτικές...

Στην κορυφή...η Καβάλα συνέχισε την ξέφρενη πορεία της κάνοντας το 8/8 αφού νίκησε μέσα στην Κρηστώνη με σκορ 2-3 και έτσι βρίσκεται στο +5 απο τον Νέστο Χρυσούπολης που πέρασε με σκορ 0-1 μέσα απο τον Πανθρακικό!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 27 γκολ και έτσι φθασαμε συνολικά στα 105 τερματα.


Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...η ''τριάδα'' της κορυφής ...Γραμμένη (3-2 την Καλή Βρύση) , Καστρινός (1-5 την Δόξα Β΄) και Αλιστράτη (2-0 τους Σιταγρούς) συνέχισαν με νίκες !

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 29 γκολ και έτσι φθασαμε συνολικά στα 111 τερματα.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...ο Ηρακλής Αδριανής έμεινε στο ''μηδέν'' με τον μαχητικό Πήγασο σε ένα ματς με τρείς κόκκινες ...ωστόσο παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας !

Β' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 29/10 (15:00)  το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) σας δίνει την δυνατότητα  να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Αναλυτικά :

Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 8ης αγωνιστικής ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Με την 8η αγωνιστική...συνεχίζεται  σήμερα Κυριακή 29/10 το πρωτάθλημα της  Γ΄Εθνικης Κατηγοριας  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Aναλυτικά : 

Σούπερ Λίγκ 2 : live scores η εξέλιξη της αγωνιστικής σε Βορρά και Νότο ! (Kυριακή 29/10 , 15:00)

 Με την 6η αγωνιστικη στον Βόρειο Όμιλο και την 5η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο  συνεχίζεται  σήμερα Κυριακή 29/10  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή της συνεργασία με τον καλό φίλο Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το sportsup.gr θα σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε σε real time την εξέλιξη των σκορ !

Αναλυτικά :

Κυριακή 29/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Δράμα'86 - Ζαφειράκης 28-20 : σημαντική νίκη για τους Δραμινούς που ''πάτησαν'' πεντάδα !

 Σημαντική νίκη πέτυχε η Δράμα 86 νικώντας τον Ζαφειράκη Νάουσας με 28-20 ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Η Δράμα με ηγέτη τον Τόσκα,προηγήθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνακαι στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε την διαφορά της νίκης των 8 γκολ.

SUPERLEAGUE 2 : ''τεσσάρες'' για Ολυμπιακό Β' και Χανιά....5/5 για Λεβαδειακό!

Με έξι αναμετρήσεις (πέντε στον Νότο και μια στον Βορρά) συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 , όπου σημειώθηκαν συνολικά γκολ !

Στον Βορρά ...ο Λεβαδειακός ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ Β' την οποία και νίκησε με σκορ 2-1 ...πέτυχε το 5/5 ωστόσο δέχθηκε το πρώτο γκολ στην φετινή περίοδο!

Στον Νότο ....Χανιά (4-1 την Παναχαϊκή) και Καλαμάτα (2-0 την Ηλιούπολη) συνέχισαν να προπορεύονται στην κορυφή ....σημαντικές νίκες για Γιούχτα (2-0 τον ΠΑΟ Β') και ΟΣΦΠ Β' (4-1 τον Τηλυκράτη)...την ίδια ώρα που η Καλλιθέα άφηνε βαθμούς στο Αιγάλεω (1-1) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και πως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογίες σε Βορρά και Νότο :

Σάββατο 28/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !


SUPERLEAGUE : η βαθμολογία μετά την ποινή στον Ολυμπιακό !

 Ανακοινώθηκε η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό  και τον Παναθηναϊκό!

Μετά την απολογία των ερυθρόλευκων και την παρέμβαση των πράσινων, καθώς και τα συμπληρωματικά υπομνήματα που κατέθεσαν οι δύο πλευρές αποφάσισε να τιμωρήσει με -1 βαθμό τον Ολυμπιακό και να κατοχυρώσει το ματς στον Παναθηναϊκό με 0-3, ενώ τιμωρήθηκε και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : ο πίνακας των σκόρερς ! (μετά την 3η φάση)

 Οκτώ (8) γκολ σημειώθηκαν στους αγώνες της Τετάρτης στην 3η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 57 τέρματα απο την αρχή της διοργάνωσης !

Παρακάτω δείτε πως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας των σκόρερς (μετά την 3η φάση) : 

Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Δόξα Πετρούσας 0-2 : πιο ουσιαστικοί οι ''Μαυραετοί'' ...προκρίθηκαν στους ''16'' !

 Η Δόξα Πετρούσας προκρίθηκε στους ''16'' του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας μετα την εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2 στην Καλλίφυτο επί του τοπικου Εθνικού Αστέρα...

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' θα αντιμετωπίσουν στην φάση των ''16'' εντός έδρας τον Αρη Μικροχωρίου (νοκ αουτ ματς) ...

Δόξα Βώλακα - Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 1-0 : ''ζόρικη'' πρόκριση για τους κυπελλούχους ! (vid)

 Δύσκολη πρόκριση για την κυπελλούχο Δόξα Βώλακα που επικράτησε με το ''ισχνό'' σκορ 1-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' προκρίθηκαν στους ''16'' εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΄Αρη Φωτολίβους εκτός έδρας σε νοκ-αουτ ματς...

Άρης Καλαμώνα - Πανδραμαϊκός 0-3 : δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες μέρες για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Την πρόκριση για την φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας πήρε ο Πανδραμαϊκός νικώντας στον Καλαμώνα τον τοπικό Άρη με σκορ 0-3 , λίγες μόλις ημέρες μετά την αναμέτρηση του πρωταθλήματος!

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' θα αντιμετωπίσουν στους ''16'' την Α.Ε. Καλαμπακίου εντός έδρας σε νοκ-αουτ αγώνα...

SL2: Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου (28-29/10) ! Η δραμινή Δήμητρα Κοτανίδου στον αγώνα Απόλλων Πόντου - Κοζάνη !

 Πλήρης αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 που συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο (28-29/10) με την 6η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο και την 5η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο!

Απο πλευράς δραμινής διαιτησίας θα έχουμε την εκπροσώπηση της Δήμητρας Κοτανίδου που ορίστηκε ως 2η βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση Απόλλων Πόντου - Κοζάνης ! 

Αναλυτικά το προγραμμα και οι διαιτητές : 

SUPERLEAGUE : οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής ! Ο Δραμινός Κωσταντίνος Πουλικίδης (4ος διαιτητής) στο Χαριλάου !

 Mε την 9η αγωνιστική συνεχίζεται το ερχόμενο τριήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών !

Για μια ακόμη αγωνιστική ο Δραμινός διαιτητής Κώστας Πουλικίδης ''εξαργυρώνει'' την πολύ καλή παρουσία αφού βρίσκεται στις επιλογές , αυτή την φορά ως 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση Άρης - Γιάννενα !

Αναλυτικά οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής:

Με στόχο να συνεχιστεί η απίστευτη κούρσα ! (Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος)

 Kαλημέρα και καλό ΠΣΚ. Δύο pregame free picks με 20 units άνοιγμα, split σε μονά.

 Άνοιγμα σε φόρμα και run ‘n gun game style. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…  

Β΄ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής ! (Κυριακή 29/10 , 15:00)

 Αγωνιστική κίνηση μόνο στην Β΄ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο και η Επιτροπή Διαιτησίας της δραμινής λίγκας ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Έχουμε αλλαγή ώρας απο θερινή σε χειμερινή τα ξημερώματα της Κυριακής και οι αγώνες πλέον θα αρχίζουν στις 15:00 !

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών :

Παρασκεύη 27/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Άρης Φωτολίβους : ''επιστροφή στο σπίτι'' για τον Γιώργο Χατζηπουργάνη !

 Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για τον Άρη Φωτολίβους με την λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι αυτή του Γιώργου Χατζηπουργάνη !

Ο έμπειρος αμυντικός που έχει ανδρωθεί στα ''καναρίνια'' αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μακεδονικό Αλιστράτης !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κιτρινόμαυρων'' : 

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα των αγώνων την Κυριακή 29/10! ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ !

 Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας το πρόγραμμα των κυριακάτικων αγώνων στην Β΄Κατηγορία όπου θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική !


ΠΡΟΣΟΧΗ : υπάρχει αλλαγή ώρας απο θερινή σε χειμερινή και πλέον οι αγώνες θα αρχίζουν στις 15:00 μ.μ. !

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων : 

Αετός Βαθυτόπου - Άρης Μικροχωρίου 0-2 : δύσκολη πρόκριση για τους ''κιτρινόμαυρους'' στο Λεκανοπέδιο !

 Δύσκολη πρόκριση για τον Άρη Μικροχωρίου στο Λεκανοπέδιο το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στον μαχητικό Αετό Βαθυτόπου με σκορ 0-2 , στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι τώρα οι ''κιτρινόμαυροι'' θα αντιμετωπίσουν στην 4η φάση της διοργάνωσης εκτός έδρας (νοκ-αουτ) την Δόξα Πετρούσας .

Άρης Μικροχωρίου : εξαιρετικά άτυχοι οι κιτρινόμαυροι....είδαν δύο παίκτες μέσα σε λίγες ημέρες να οδεύουν στο χειρουργείο!

 Πραγματικά ''σπάει'' κοντέρ η ατυχία στον Άρη Μικροχωρίου ...με τους ''κιτρινόμαυρους'' να βλέπουν δύο ποδοσφαιριστές τους μέσα σε 20 μέρες να οδεύουν προς το χειρουργείο με σοβαρούς τραυματισμούς !

Έτσι μετά τον Χρήστο Τυπάδη  και ο Τάσος Αλεξιάδης τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα του Σαββάτου με το Καλαμπάκι και το πρωϊ της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα...

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ''κιτρινόμαυρων'':

Πέμπτη 26/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

 

Δόξα Αντ. Καστρινός - Ηρακλής Μυλοποτάμου 4-2 : κράτησε το απόλυτο και παρέμεινε στην κορυφή!

 Tρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Δόξας Αντ. Καστρινού που επικράτησε με σκορ 4-2 επί του Ηρακλή Μυλοποτάμου , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας .

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους εννέα βαθμούς και βρίσκονται (μαζί με Γραμμένη και Αλιστράτη ) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' παρέμειναν στους τρεις βαθμούς...

Άρης Αμπελακίων - Αετός Βαθυτόπου 0-1 : ''λύτρωση'' στο 94΄ για τους Ακρίτες !

 Σημαντική νίκη για τον Αετο Βαθυτόπου που επικράτησε με σκορ 0-1 μέσα στα Αμπελάκια επί του τοπικού Άρη , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι Ακρίτες έφθασαν τους έξι βαθμούς και ''σκαρφάλωσαν'' στην 3η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' !

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Δόξα Σιταγρών - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 1-1 : ''έμφραγμα'' στις καθυστερήσεις για τους ''Μαυραετούς'' !

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Μεγαλοκάμπου ανάμεσα στην Δόξα Σιταγρών και τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου οι οποίοι μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (1-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

'Ετσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς ενώ η Δόξα κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα ...

Α.Ε. Αμπελοκήπων : σούπερ μεταγραφικό φινάλε για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

Μεταγραφική ενίσχυση για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που ''ψώνισε'' απο το ''πάνω ράφι'' με τον Χρήστο Αμανατίδη να ντύνεται στα ''κιτρινόμαυρα'' ! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας : 

Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης - Ακρίτας Ν. Κρώμνης 4-2 : 3/3 για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον Μέγα Αλέξ. Γραμμένης που επικράτησε με σκορ 4-2 του Ακρίτα Νέας Κρώμνης , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους εννιά βαθμούς και έκαναν το 3/3 και βρίσκονται στην κορυφή μαζί με Αλιστράτη και Καστρινό ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους έξι βαθμούς...

A.E. Kαλής Βρύσης - Μακεδονικός Αλιστράτης 1-5 : με χατ-τρικ του Ιωαννίδη ...πέρασε ''αέρας'' απο το Μενοίκιο !

 Τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον Μακεδονικό Αλιστράτης που επικράτησε στο Μενοίκιο με σκορ 1-5 επί της τοπικής Α.Ε. Καλής Βρύσης , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''πράσινοι'' έφθασαν τους 9 βαθμούς και μαζί με Γραμμένη και Καστρινό βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι γηπεδούχοι απο την άλλη πλευρά παρέμειναν χωρίς βαθμό...

Δόξα Αντ. Καστρινός : μεταγραφικό ''μπάμ'' στο 90' + !

Μεταγραφική ενίσχυση στις...καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου ...και μάλιστα με ''θόρυβο'' για την Δόξα Αντ. Καστρινό που απέκτησε τον 36χρονο έμπειρο επιθετικό Σάββα Κυριακίδη !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας :

ΠΑΟΚ Προαστείου - Κεραυνός Μοναστηρακίου 0-6 : στο ρελαντί οι ''ροσονέρι'' ...πήραν το πρώτο τρίποντο μετά την επιστροφή στην δράση!

 Σημαντικό απο ψυχολογικής πλευράς τρίποντο σημείωσε ο Κεραυνός Μοναστηρακίου που επικράτησε με σκορ 0-6 στο Προάστειο επί του τοπικού ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο μετά απο αρκετά χρόνια αγωνιστικής απραξίας...στην φετινή τους επιστροφή , κάτι που έφερε μεγάλη χαρά στην δραμινή ομάδα !

Ηρακλής Μαυροβάτου - Α.Ε. Κυργίων 1-2 : ο ''Γηραιός'' τις εντυπώσεις....ο ''Δικέφαλος'' το τρίποντο !

 Σημαντική νίκη για την Α.Ε. Κυργίων που επικράτησε μέσα στον Μαυρόβατου του τοπικού Ηρακλή με σκορ 1-2 , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους έξι βαθμούς και ανέβηκαν στην 6η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά ο ''Γηραιός'' παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς ...

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 3ης φάσης ....και τα ''ζευγάρια'' της 4ης φάσης!

 Με την διεξαγωγή της 3ης φάσης συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν οκτώ τέρματα σε τέσσερις αναμετρήσεις !

Στα αποτελέσματα της ημέρας...ο Άρης Μικροχωρίου επικράτησε στον ακριτικό Βαθύτοπο του αξιόμαχου Αετού με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα των Κοσκερίδη και Κωσταντινίδη ...ενώ οι γηπεδούχοι που αγωνιζόταν απο το 5ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χαλκίδη γιατί ανέτρεψε αντίπαλο ως τελευταίος παίκτης είχαν δύο δοκάρια με τον Ιούλιο Μαυρόπουλο!

Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 3ης φάσης ! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

 Με την 3η φάση συνεχίζεται  σήμερα Τετάρτη  25/10 (16:00)  το Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) στην φετινή συνεργασία της ORAGIASPOR με τον καλο φίλο Λάζαρο  Παπαλαζάρου (Δραμινά σπορ στον Alpha News 95.5) σας δίνει την δυνατότητα  να δείτε LIVE SCORE  την εξέλιξη των αγώνων!


Αναλυτικά :

Τετάρτη 25/10 : οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας !

 

Πήγασος Δράμας - Αμπελόκηποι Β΄ 3-0 : συνέχισε την ανοδική του πορεία και ''σκαρφάλωσε'' στην τριάδα !

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πήγασο Δράμας που επικράτησε με σκορ 3-0 επί της εφηβικής ομάδος των Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι το ''άτι'' έφθασε τους επτά (7) βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι νεαροί ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν χωρίς βαθμό...

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Aίαντας Αρκαδικού - Αστέρας Κουδουνίων 3-1 : 3/3 για τον ''Άγιαξ'' ...και ''στρογγυλοκάθισε'' στην κορυφή!

 Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε ο Αίαντας Αρκαδικού με σκορ 3-1 απέναντι στον Αστέρα Κουδουνίων , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι ο ''Άγιαξ'' έφθασε τους εννέα (9) βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή (μαζί με την Αδριανή) ενώ απο την άλλη πλευρά ο Αστέρας Κουδουνίων παρέμεινε χωρίς βαθμό...

Φίλιπποι Δοξάτου - Απόλλων Νεροφράκτη 5-1 : άνετη νίκη για τους ''νερατζούρι'' !

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου που επικράτησαν με σκορ 5-1 επί του Απόλλωνα Νεροφράκτη , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

photo  :  DOXATINA NEA /FB

Έτσι οι ''νερατζούρι'' έφθασαν τους έξι βαθμούς και ανέβηκαν στην 3η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους τρείς βαθμούς ....

Αετός Βαθυτόπου : διπλή μεταγραφική ενίσχυση...στο 90΄+ !

 Με το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου ο Αετός Βαθυτόπου προχώρησε σε δύο προσθήκες που αναμένεται να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια της ακριτικής ομάδος στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι Γιάννης Αμπατζίδης και Άρης Σωτηρόπουλος με αρκετές παρουσίες στο περυσινό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας με τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και βασικά στελέχη της φετινής ομάδος μεταπήδησαν στους ''Μαυραετούς'' !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδος :

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...