ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Γιώργος Λάλας : επιστρέφει ως ''αντίπαλος'' για πρώτη φορά στο ''Γεώργιος Μακρής'' της Προσοτσάνης!

 Μια ιδιαίτερη στιγμή τόσο για την ομάδα της Προσοτσάνης ....όσο και για τον Γιώργο Λάλα , αναμένεται να διαδραματιστεί το ερχόμενο Σάββατο 6/4!


Κάπου εκεί ...το μεσημέρι του Σαββάτου ο 58χρονος προπονητής του Πανδραμαϊκού πλέον , θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του ...τα σκαλοπάτια του ''Γεώργιος Μακρής'' της Προσοτσάνης ...αυτή την φορά όμως ως ''αντίπαλος'' !

Με τον Γιώργο Λάλα η ομάδα της Προσοτσάνης έκανε το ''άλμα'' και ξέφυγε απο τα στενά όρια του δραμινού ποδοσφαίρου όπου για περισσότερο απο μια δεκαετία ''μεσουρανούσε'' στις εθνικές κατηγορίες!

Εννέα τρόπαια (9) συνολικά τον καθιστούν μέχρι σήμερα ως τον πολυνίκη και τον πλέον επιτυχημένο  προπονητή του συλλόγου!

Ένα πρωτάθλημα Δ΄Εθνικής Κατηγορίας (2007) και συμμετοχή στην Γ΄Εθνική (2008) , δύο πρωταθλήματα Α΄ΕΠΣ Δράμας (2004 και 2015) , τρία κύπελλα (2004 , 2005 , 2017) , τρία σούπερ καπ (2007 , 2016 , 2018) καθώς και δύο φιναλίστ κυπέλλου είναι τα ''κατορθώματα'' με τον ''αετό'' στο στήθος!

Φέτος πήρε τον Πανδραμαϊκό ....''κυριολεκτικά'' απο το ''μηδέν'' και τον έχει οδηγήσει στην τριάδα με λιγοστές επιλογές στα χέρια του!

Σίγουρα αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς...και για τις δύο πλευρές (Προσοτσάνη και Γιώργο Λάλα) !

HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...