ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ - Δράμα΄86 21-20 : δεν αξίζουν δάκρυα για αυτήν την ομάδα....ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! (photos)

Στην πρώτη συμμετοχή της σε τελικό κυπέλλου η Bianco Monte Δράμα 1986 έχασε στις λεπτομέρειες με 21-20 από τον ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Για πρώτη φορά από το 1959 και τη μεγάλη Δόξα, μια Δραμινή ομάδα έφτασε σε τελικό πανελλήνιας διοργάνωσης ομαδικού αθλήματος όμως όπως τότε οι Μαυραετοί, έτσι τώρα και η Bianco Monte Δράμα 1986 δεν κατάφερε να φτάσει στη νικη.

Εκατοντάδες Δραμινές και Δραμινοί ταξίδεψαν μέχρι τη Χαλκίδα και στήριξαν την προσπάθεια των παικτών αποδεικνύοντας πως όχι μόνο οι δεσμοί της πόλης με το συγκεκριμένο άθλημα είναι σταθερές αλλά και ανανεώνονται.


Σε μια ήττα στις λεπτομέρειες παρόλο που η ομάδα προηγήθηκε και τέσσερα γκολ, με τους σφυγμούς στα ύψη και τις διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν στο τέλος το παιχνίδι να μη γίνεται χρήση της τεχνολογία για επιβεβαίωση, το ευκολότερο θα ήταν να πέσει το βάρος στους διαιτητές.

Δεν θα το κάνουμε.

Όμως αυτή η ομάδα έχει μάθει πλέον να ξεπερνά κάθε αντιξοότητα.

Το μόνο που επιζητά είναι ο αυτονόητος σεβασμός που συνεπάγεται σεβασμό κυρίως στο ίδιο το άθλημα.

Η ομάδα αφήνει πίσω τον χαμένο τελικό και πλέον προετοιμάζεται για τον επόμενο… τελικό.


Το προσεχές Σάββατο στο Κραχτίδης υποδέχεται τον Διομήδη και όλοι οι Δραμινοί έχουν τη δυνατότητα να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Δεν αξίζουν δάκρυα για τον Bianco Monte Δράμα 1986.

Όλοι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση και κάθε μέλος αυτού του οργανισμού εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη συγκινητική στήριξη των φιλάθλων.

Για όσους ταξίδεψαν μέχρι τη Χαλκίδα αλλά και για όσους ήθελαν και δεν τα κατάφεραν και έστω από απόσταση έστειλαν τη θετική τους ενέργεια.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και κάθε ημέρα προσπαθούμε να σας την ανταποδώσουμε.

Επίσης να σας συγχαρούμε για το μεγάλο Δραμινό αθλητικό σας ήθος.




ΠΑΟΚ- BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 21-20

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-3, 4-4, 6-5, 9-7, 9-9 (ημχ), 11-11, 12-13, 13-17, 16-18, 18-19, 21-20


ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Λαδάκης, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ. 3, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης, Κουκμίσης Ν. 4, Μπάτζιος 1, Καλόμοιρος 4, Δάιος, Ρανσάνς 1, Τζωρτζίνης 4.


ΔΡΑΜΑ(Βαλαβάνης): Κοτσιώνης 1, Χαϊτίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος, Λατσάκου 4, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Τουνγκελίδης, Βασιλείου, Καβάζης, Καλαϊτζίδης, Μανωλούδης 3, Ντάκαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 2


Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν,

Κόκκινη: 49:24 Μανωλούδης (επικίνδυνο παιχνίδι- το δελτίο δεν κρατήθηκε),

Δίλεπτα: 3-3

Πέναλτι: 4/5-1/4