ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Άρης Αβάτου - Δόξα Δράμας 3-2 : ''μαύρη μέρα'' για τους ιστορικούς ''Μαυραετούς'' ...με το ενάμιση πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα!

 Την ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη η Δόξα Δράμας με σκορ 3-2 απο τον τοπικό Άρη Αβάτου , στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας....

Άβατο - Δόξα Δράμας 3-2 (photo : Χanthi-sport)

Ένα αποτέλεσμα που έφερε την ιστορική ομάδα της Δόξας αντιμέτωπη κατα 99% με το φάσμα του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα της Δράμας!


Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 8’, όταν έγινε λάθος στην άμυνα της Δόξας, με τον Θεολόγου να το εκμεταλλεύεται και να βγαίνει φάτσα με τον Ηλιάδη και να τον νικά για το 1-0. 

Δύο λεπτά μετά ο Αρης Αβάτου κέρδισε πέναλτι. Ο Θεολόγου βγήκε απέναντι στον Ηλιάδη και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να καταλογίζει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. 

Εύστοχα εκτελεσμένο πέναλτι από τον Τσάπαρη για το 2-0 στο 11’. 

Ενα λεπτό αργότερα κέρδισε πέναλτι η Δόξα. Ο Χατζηδημητρίου βγαίνει απέναντι στον Σοφούλη με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ”γκρεμίζει” και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

 Ο Κυριακίδης με ψυχραιμία εκτελεί το πέναλτι και μειώνει σε 2-1 στο 13’. 

Η Δόξα ισοφάρισε στο 33’. 
Ο Κόντος περνάει εξαιρετική πάσα στον Χατζηδημητρίου που βγαίνει ταχύτατα από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και κεραυνοβολεί τον Σοφούλη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. 

Η Δόξα είχε δοκάρι στο 72’. 

Κόρνερ του Κόντου από αριστερά, κεφαλιά του Θεοδοσιάδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σοφούλη. Στο 86’ η Δόξα έμεινε με εννιά παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μαντζανάς και ο Ιορδανίδης. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς. 

Μετά από δεκάλεπτη διακοπή, άρχισε το ματς, με τον Αρη να σκοράρει στο 90’ με τον Αναγνωστόπουλο και να παίρνει τη νίκη με 3-2.

Σκόρερ: Θεολόγου (8’), Τσάπαρης (11’ πεν.), Αναγνωστόπουλος (90’)– Κυριακίδης (13’ πεν.), Χατζηδημητρίου (33’)

Δοκάρι: Θεοδοσιάδης (72’)

Κόκκινη: Μαντζανάς (86’), Ιορδανίδης (86’)

Αρης Αβάτου (Μπεδρελής):
Σοφούλης, Φούντας (73’ Βαφειάδης), Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος (66’ Μαραγκός), Γκιορτζίνης, Τσάπαρης, Παπαχρήστου (46’ Καραμανίδης), Αναγνωστόπουλος, Θεολόγου.


Δόξα Δράμας (Στολτίδης):
Ηλιάδης, Μπλιός, Ιορδανίδης, Μαντζανάς, Παπαίωάννου, Κυριακίδης, Χατζηδημητρίου, Ρούτσης (86’ Ελ Μαραγκί), Ντραμέ, Κόντος, Θεοδοσιάδης (70’ Ξανθόπουλος).


Ανταπόκριση : xanthi-sport.gr

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 4ο) : η βαθμολογία σε 1ο και 2ο γύρο!

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο τρίτο (4ο) μέρος θα ασχοληθούμε με...