ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

 Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών!

Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα της Αγίας Παρασκευής έβγαλε πάθος, ένταση και αποφασιστικότητα και επικράτησε με σκορ 1-0 !

Οι Δραμινές κατάφεραν να προηγηθούν στο 38' όταν η Τζιντζόγλου εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Αγίας Παρασκευής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η δραμινή ομάδα είχε άλλες δύο αξιόλογες στιγμές με τις Τζιντζόγλου και Πουλιουδη Ελπίδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγία Παρασκευή ανέβασε την απόδοσή της με την Δόξα 2016 να προσπαθεί να διατηρήσει το σκορ.

Στο 70' η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κέρδισε πέναλτι το οποίο όμως εκτέλεσε άστοχα η Τζάνη.

Παρά το γεγονός ότι η δραμινή ομάδα έμεινε με δέκα παίκτριες στο 85' (όταν η Πουλιουδη δέχτηκε δύο συνεχόμενα σκληρά φάουλ απο αντίπαλες παίκτριες και αντέδρασε στην σκληρότητα τους δεχόμενη τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή) κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και να πανηγυρίσει στο τέλος μια σημαντική νίκη που της δίνει ώθηση για τους επόμενους αγώνες.

Για μια ακόμη φορά την δραμινή ομάδα ακολούθησαν γονείς και φίλους της ομάδας ενώ και ο και ο δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου που παρακολούθησε τον αγώνα ενώ ήταν δίπλα στην ομάδα και τις μέρες που προηγήθηκαν καθώς την Παρασκευή παρέθεσε γεύμα στην ομάδα με αφορμή την έναρξη των αγώνων μπαράζ και σήμερα ήταν από το πρωί μαζί μας στο Βόλο.

Επόμενος αγώνας στις 12/5 απέναντι στο Λεοντικό Κηφισιάς ο οποίος σήμερα κέρδισε τον Φειδων Άργους με 3-0.

Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος)
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα, Λαζαρίδου Μαριάνθη (70' Ντερεμιδου Μαρία), Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη (89' Λύρατζη Μαρία), Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα ( 90' Πουλιουδη Κατερίνα)

A.E. Eυόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

   Την ήττα γνώρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού με σκορ 2-1 με αντίπαλο την Α.Ε. Ευόσμου , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαρ...